Spill » Abandonware » Strategi

Dune last ned
4 0 2352  

Dune 2000 er en nyere versjon av det klassiske Dune-spillet.

Science fiction -serien Dune er igjen en aktiv del av populærkulturen, med den nye filmversjonen, som ble utgitt i 2021 med Denis Villeneuve som regissør.

Hvis vi går tilbake i tid mer enn tjue år, ble remake av det populære videospillet: Dune 2 utgitt, med en grafisk oppgradering og en overhaling av historien - denne versjonen fikk navnet Dune 2000 .

Spillet ble utviklet av Intelligent Games, og ble senere utgitt av Westwood Studios i n 1998.

I de følgende årene har spillet spilt en så vesentlig rolle i den videre utviklingen av spillindustrien at Dune 2000 ofte er akkreditert som et av spillene som satte standarden for selv de mest moderne RTS (sanntidsstrategier) -spillene. Siden spillets opprinnelige utgivelse har Westwood Studios blitt kjøpt opp av EA Studios , og derfor er det vanskelig å finne en filversjon av spillet som du kan installere og spille *.

Dune 2000 gratis nedlasting uten problemer

Science fiction -sjangeren slik den er fremstilt i Dune

Dune -universet ble utviklet av forfatteren Frank Herbert og er en såkalt soft science fiction - det finnes både hard og soft science fiction.

Hard science fiction er tekster, filmer eller annet materiale der det er rigide vitenskapelige regler for hva som er mulig; ofte er det også et sterkt fokus på vitenskapelig og teknologisk fremtidig utvikling.

I den myke sjangeren er det ofte færre regler, og derfor beveger sjangeren seg ofte inn i områder av andre sjangere, for eksempel fantasi med magi-lignende elementer, som vi blant annet finner i Dune og Star Wars. Det er et større fokus på sosialpolitisk utvikling; det er mer spekulasjoner om den sosiale og konstituerende utviklingen, snarere enn den teknologiske og vitenskapelige utviklingen.

Frank Herberts univers har senere utviklet seg helt vilt, i en rekke spin-offs og forskjellige mediatilpasninger. Nylig (16. september 2021) ble den siste Dune -filmen utgitt, med store navn som Timothée Chalamet, Zendaya og Jason Momoa.

Spillets premiss: en historie om maktkamp om begrensede materialer

Spillet foregår i et fiktivt univers der galaktisk krig og reise er en realitet. Samtidig har den teknologiske utviklingen tatt en vending; all ikke-menneskelig intelligens (datamaskiner og lignende) har blitt forbudt og ødelagt i den såkalte 'Butlerian Jihad'.

Men å forby utvikling av kunstig intelligens og teknologisk utvikling betyr ikke å ha et stillestående samfunn; i stedet utvikler mennesker selv, så vel som andre former for teknologi, for eksempel ekstrasensorisk persepsjon, som er knyttet til psykiske evner, for eksempel telepatiske, intuitive og klarsynte egenskaper.

Den galaktiske kampen finner sted spesielt om det mest dyrebare materialet i det kjente universet: Spice (melange), som finnes på ørkenplaneten Arrakis (som også kalles ørkenplaneten 'Dune' - det engelske ordet for en sanddyne).

RTS Dune er et fenomenalt spill

Velg mellom et av de tre mektige husene: House Atreides, House Harkonnen eller House Ordos

I spillet utfordrer keiser Corrino de mektigste husene (folkene) til å samle så mye krydder som mulig uten å gi noen regler for hvordan dette skal gjøreses. Vinneren vil ende opp med å få kontroll over ørkenplaneten.

Hvis du velger å spille som House Atreides, kommer du fra vannplaneten Caladan, som på mange måter ligner jorden, med et komplekst økosystem i planetens hav, samt et landbasert system med lik biologisk mangfold.

Hvis du derimot velger House Ordos, kommer du fra den golde isplaneten, kalt Sigma Draconis IV (planeten ble først navngitt i Emperor: Battle for Dune , som ble utgitt i 2001). Ordos er kjent for sin enorme formue, som de bruker til å kjøpe enheter til hæren sin. Rikdommen deres gjør dem paranoide, noe som har fått dem til å utvikle spesielle evner innen sabotasje og svindel.

Du kan også velge å spille som House Harkonnen, som hersker over den vulkanske planeten Giedi Prime. Veldig passende for den brennende, ødelagte planeten, menneskene som tilhører dette huset er også ødelagt, halve mennesker som har gitt opp sin menneskelighet, for å ta på seg så mye brutalitet og ondskap som mulig i det hele tatt.

 

Merk: du må installere en emulator for å spille gamle spill som Dune 2000 på nyere systemer

For eksempel kan du installere DOSBox, som vi har skrevet en artikkel om her , og som inneholder en nedlastingskobling. Hvis du nå tenker på hva i all verden er en emulator og hvordan skal jeg bruke det, så ta det med ro, for vi har også skrevet en guide til programmet, som du finner her .

Gameplay - gammeldags RTS med ekte filmvideosegmenter

Spillet vil føles gjenkjennelig hvis du har prøvd å spille et strategispill i sanntid før.

Du blir introdusert for spillets historie (både som den aller første og kontinuerlig gjennom hele spillet) ved å bruke små filmer, med ekte skuespillere (inkludert John Rhys Davies som Noree Moneo, mentert av Atreides). Det føles som om du som spiller er en del av et filmisk univers, som brytes opp av strategiske spillerunder.

Som i mange andre RTS (for eksempel Command & Conquer: Red Alert ), må du samle materialer (her er det melange), som du bytter til hovedstaden Solaris, som du deretter kan kjøpe styrker og enheter som enten kan beskytte, utforske, eller angrip planetens andre innbyggere i kampen om krydder .

Spillet starter med en voldsom krigståke (et begrep som dekker tendensen til å forlate deler av et kart dekket av mørke eller skygger), som gjennom din utforskning vil lette og avsløre fiender og materielle baser som du må kjempe med og om, å vinne kampen.

 

Grafiske innstillinger - faktisk greit, men spesielt hjulpet på veien av de filmatiske

Når du tenker på at vi her har å gjøre med et spill fra 1998, er det faktisk et overraskende polert spill når det gjelder grafikk. Med mange nyere titler, for eksempel Blizzards Starcraft II, er det fortsatt et stort sprang i grafisk ytelse - men hvis du er klar over at dette er et tjue år gammelt spill, så bør spillet sannsynligvis leve opp til dine forventninger.

I tillegg hjelper de små klippene med ekte mennesker også med å sette tonen for spillet, og gjøre opp for noen av de grafiske feilene som kan være. Mange av skuespillerne spiller veldig bra, og du glemmer nesten at det er et spill du sitter og spiller, og ikke en bestemt film du ser.

 

Konklusjon

Dune 2000 er en RTS -legende som du sikkertbør komme i gang hvis du liker denne sjangeren av spill. Med den nye Dune -filmen på kino er dette det perfekte tidspunktet for å prøve noe nytt (eller prøve noe gammelt igjen).

Grafikken er relatert til spillets alder, men det vakre skuespillet fra de virkelige filmene, som forklarer spillets historie, utgjør den til tider kjedelige grafikken.

Spillet er som du husker RTS -sjangeren, og historien er interessant, spesielt hvis du er interessert i myk science fiction, med sine politiske temaer, sosiologiske og etiske dilemmaer, samt en (fortsatt) samtidsdebatt om materiell ekstraksjon og makt sliter med det samme.

 

* Vi kan ikke lenger tilby nedlastingskoblingen for dette programmet, og tilbyr derfor bare denne siden for informasjonsformål.

Note:

For å spille spillet må du installere <a href="http://www.downloadcentral.dk/?action=showProgramGame&id=TnpFMQ=="><b>DOSBox</b></a>. Vi foreslår desssuten at du installerer DOSBox via <a href="http://spil.downloadcentral.dk/?DosBoxFrontendReloaded/TilbehoerTilSpil/Relateret/1033"><b>DosBox Frontend Reloaded</b></a>.


Download Dune 2000
Screenshots
Game info
Type:
Abandonware


Produsent:
Westwood Studios, Inc.

Lagt til:
11-10-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
65 Mb

Sist oppdatert:
11-10-2021
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DUNE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and WESTWOOD STUDIOS, INC. and its affiliates (“WESTWOOD STUDIOS, INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by WESTWOOD STUDIOS, INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by WESTWOOD STUDIOS, INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “WESTWOOD STUDIOS, INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE WESTWOOD STUDIOS, INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE WESTWOOD STUDIOS, INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WESTWOOD STUDIOS, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WESTWOOD STUDIOS, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by WESTWOOD STUDIOS, INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or WESTWOOD STUDIOS, INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. WESTWOOD STUDIOS, INC. retains all right, title and interest in and to the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The WESTWOOD STUDIOS, INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from WESTWOOD STUDIOS, INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by WESTWOOD STUDIOS, INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
WESTWOOD STUDIOS, INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via WESTWOOD STUDIOS, INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of WESTWOOD STUDIOS, INC. Services, without the express prior written consent of WESTWOOD STUDIOS, INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services or this EULA, use or install the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that WESTWOOD STUDIOS, INC. may offer you a separate site license agreement to make the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such WESTWOOD STUDIOS, INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The WESTWOOD STUDIOS, INC. Services may include measures to control access to the WESTWOOD STUDIOS, INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only WESTWOOD STUDIOS, INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services will not function properly.
The WESTWOOD STUDIOS, INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant WESTWOOD STUDIOS, INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to WESTWOOD STUDIOS, INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to WESTWOOD STUDIOS, INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The WESTWOOD STUDIOS, INC. Services may require an internet connection to access the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to WESTWOOD STUDIOS, INC. Services. By using the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services or certain features of the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
WESTWOOD STUDIOS, INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. WESTWOOD STUDIOS, INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.westwood-studios,-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. WESTWOOD STUDIOS, INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent WESTWOOD STUDIOS, INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to WESTWOOD STUDIOS, INC.'s products and services. By installing, accessing or using the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of WESTWOOD STUDIOS, INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
WESTWOOD STUDIOS, INC. may license to you certain virtual goods to be used within WESTWOOD STUDIOS, INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and WESTWOOD STUDIOS, INC. is not a party to the transaction.
WESTWOOD STUDIOS, INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. WESTWOOD STUDIOS, INC. shall have no liability to you or any third party in the event that WESTWOOD STUDIOS, INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT WESTWOOD STUDIOS, INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
WESTWOOD STUDIOS, INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, WESTWOOD STUDIOS, INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by WESTWOOD STUDIOS, INC.. If the Software is no longer available, WESTWOOD STUDIOS, INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by WESTWOOD STUDIOS, INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the WESTWOOD STUDIOS, INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE WESTWOOD STUDIOS, INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. WESTWOOD STUDIOS, INC., WESTWOOD STUDIOS, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. WESTWOOD STUDIOS, INC., WESTWOOD STUDIOS, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE WESTWOOD STUDIOS, INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE WESTWOOD STUDIOS, INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE WESTWOOD STUDIOS, INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER WESTWOOD STUDIOS, INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE WESTWOOD STUDIOS, INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY WESTWOOD STUDIOS, INC., WESTWOOD STUDIOS, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL WESTWOOD STUDIOS, INC., WESTWOOD STUDIOS, INC.’S AFFILIATES, WESTWOOD STUDIOS, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE WESTWOOD STUDIOS, INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT WESTWOOD STUDIOS, INC., WESTWOOD STUDIOS, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, WESTWOOD STUDIOS, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL WESTWOOD STUDIOS, INC.’S, WESTWOOD STUDIOS, INC.’S AFFILIATES’, WESTWOOD STUDIOS, INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE WESTWOOD STUDIOS, INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any WESTWOOD STUDIOS, INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, WESTWOOD STUDIOS, INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that WESTWOOD STUDIOS, INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or WESTWOOD STUDIOS, INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by WESTWOOD STUDIOS, INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold WESTWOOD STUDIOS, INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. WESTWOOD STUDIOS, INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on WESTWOOD STUDIOS, INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the WESTWOOD STUDIOS, INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at WESTWOOD STUDIOS, INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST WESTWOOD STUDIOS, INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@westwood-studios,-inc..com.