Spill » Abandonware » Strategi

Total krig: Tre kongedømmer last ned
5 0 6158  

Last ned og kjøp Total War: Three Kingdoms her

Kinas historie har alltid vært preget av stor uro, herlighet og forfall. Fra før Vest-Europa begynte sakte å gå inn i middelalderen ( Middelalder II - Total krig), Kina var langt foran, og noen av de største og mest blodige kampene og krigene fant sted i Midt-Kongeriket, som det også kalles.

Total War Series har alltid fokusert på disse interessante historiske perioder, da deler av verden klatret inn i krigets flammer: fra det opprinnelige og det hellige romerske imperium til Napoleons erobringer på 1800-tallet. Nå har turen kommet til Asia og til den turbulente tre kongedømmene i Kinas historie, som kan oppleves for første gang på PC-spill.

Bli med i en av Kinas mest fantastiske historiske perioder

I Total War-spill antar du rollen som en av de betydelige tegnene som er relevante for den historiske perioden spillet dekker. For eksempel i Napoleon Total War kunne man spille som Napoleon eller den østerrikske keiseren.

Bygget på samme måte, tilbyr de tre kongedømmene 12 interessante figurer, hver med sin egen unike spillestil og fordeler for å erobre det antikke Kina.

Spillet begynner i kjølvannet av overtakelsen av den blodige krigsherren Dong Zhou, som har tatt den unge barnet keiseren fra Han-dynastiet (keiser Xian) under vingene for å bli keiser over det mektige rike. Den mest lojale mot Han-dynastiet dannet en koalisjon for å stoppe Dong Zhuo, men til ingen nytte. Etter koalisjonens fiasko kollapset det, og Kinas krigsherrer / krigsherrer gikk til seg selv for å bli keiserne selv.

Målet med spillet er å erklære selv keiseren og å beseire all motstand. I den endelige fasen av spillet vil det være tre konkurrenter til tronen (derav de tre kongedømmene), og krigsherren står tilbake danner sitt eget nye kinesiske dynasti.

For å nå dette punktet, samle deres hærer, ta dem til fiendens porter og bekjempe dem med kraft hvis det er nødvendig. Samtidig må du også være en snill diplomat for å sikre handelsavtaler, allianser, styrke din egen økonomi, for å kunne forsyne de store hærene, og vær forsiktig med at fagene har nok mat og ikke dra sverd i opprør mens du kjemper på forsiden.

Velg mellom tolv unike karakterer, som hver for seg vil forme Kinas fremtid på en annen måte

Total War Three Kingdoms har hittil 12 forskjellige tegn du kan spille. Dette systemet minner mye om mester / heltesystemet i Total War: Warhammer Noen av dem kommer i form av The Yellow Turban Rebellion DLC, som du fikk gratis under forhåndsordren. Ellers kan den kjøpes fra Steam og Total War sin egen hjemmeside.

Hver karakter har sin egen unike form for "valuta" som kan tjene gjennom kamp og erobring. Denne valutaen kan brukes til spesielle handlinger underveis som forandrer spillet til din egen fordel.

Hvis du er en ny spiller for Total War-serien, anbefales det at du starter som Cao Cao. Cao Cao var den siste kansler under Han-dynastiet og opprør da Dong Zhou gjorde sitt kupp. Han er kjent som en listig og uregelmessig forhandler og planlegger som finner sin styrke i å jukse sine fiender og spille dem mot hverandre gjennom proxy kriger.

Liu Bei er for folk som er relativt kjent med spillserien. Som Liu Bei er du en folks mann, og er elsket av dine fag, og gjør dine militsenheter ikke vedlikehold. Samtidig har du også en direkte forbindelse til Han-dynastiet, som lar deg kreve dynastiets gjenværende territorium uten problemer. Men pass opp! Som Liu Bei er bildet alt. Å miste et viktig slag kan føre til kongedømmets fall.

Yuan Shao var den tidligere keiserenrs høyre hånd mann, og sto ved siden hans tykk og tynn. En vanskelig kommender som har oppnådd utrolige seire står nå med oppgave å gjenforene Kina igjen. Yuan Shao fokuserer på alliansebygging og skaper vassaler ut av mindre stater for å kjempe for ham.

Sun Jian er også viktig å nevne. Sun Jian kalles også The Tiger of Jiandong, og det er ikke uten grunn. I slagmarken er han en motstander uten likeverd, og når han dueller mot en generell, er han sikker på å vinne. Hans mål er å forene det sørlige Kina for å presse opp og forene hele landet.

Når du har vunnet en kampanje og blitt keiser, låser du opp den blodtørstige krigsherren Dong Zhuo. Som Dong Zhou må du forvente en tøff kampanje. Med Han-dynastiets territorium spredt seg stort og med mange fiender, er det ingen tid å nøle.

Vis dine strategiske ferdigheter i sanntidsslag

Total krig: Three Kingdoms essensielle funksjon er realtidskampene i spillserien. Her er du ansvarlig for hærer som kan telle opp til tusenvis av menn. Du befaler alt fra infanteri, kavaleri, bueskytter og de beryktede trebuchets som kan tørke ut mange menn med ett skudd.

For å vinne seier over motstanderen din, må du ha bygget opp en hær som kan stå opp for alle trusler. Bruk kavaleriet til å flanke slik at du kan bli kvitt bueskytteren og til slutt falle på baksiden av fiendens frontlinje. Bueerne er viktige for å redusere fiendens styrke før de når fremsiden din, og fotens folk må holde linjen så lenge som mulig.

Spillet er også turbasert (en tur = en sesong), og hver fraksjon har muligheten til å bevege seg rundt sine hærer, angripe og utvide sitt territorium igjen.

Den perfekte måten å trene hjernen din og demonstrere dine strategiske evner

Total krig: Three Kingdoms er spillet for deg som liker å utfolde dine strategiske evner og gjøre kompliserte taktiske trekk. Alt fra å utvide byene til infrastruktur, ledende diplomati med en rekke unike karakterer, og vise den typen som kan få til og med den sterkeste fienden i knærne, er mulig i dette spillet. Det er stimulerende og spennende fordi selv den mest nøye planlagte handlingen kan ha 6 uventede utfall som forandrer spillet ditt for alltid.

Den unike perioden i kinesisk historie

Romantikk av de tre kongedømmene er en av de mest spennende historiske hendelsene, ikke bare i kinesisk historie, men også i verdenshistorien. Med så mange unike krigsherrer som alle gambling for tronen i verdens mektigste land, utvikler hvert spill annerledes enn den første.

Historien om tre kongedømmer er forskjellig fra det europeiske vi vet så godt. Det er en annen måte som forhandles på en annen måte, og hele sosialstrukturen er ny og spennende, og puster nytt liv inn i Total War-serien.

Fantastisk og godt optimalisert grafikk

Total krig: Tre kongeriker ser bedre ut enn noe annet Total War-spill til dags dato. Grafikken har fått et godt løft og gjør spillet kommet til liv på en helt annen måte enn vi har sett før. Å se på de store horder av soldatene dine som marsjerer med solen, reflekteres i hjelmene deres, er et vakkert syn.

I tillegg er spillet også godt optimalisert for de fleste datamaskiner med relativt ny karakter. I det minste går det bedre enn noe annet Total War-spill til dags dato, så maskinvaren din er litt utdatert, ikke bekymre deg.

Men selve brukergrensesnittet i spillet har også blitt mer komplisert enn før. Det kan føle seg uhåndterlig første gang du jobber med det. Dette er mest tydelig i spillets forskningstreet, som fremmer sin nasjon teknologisk, og i pause-menyen, som ser rotete og uorganiserte ut.

På kampanjenKortet er alt, men som forventet fra andre Total War-spill, mens diplomati-vinduet har fått en overhaling som har løst forbi problemer og skapt nye i form av enda mer rot.

Konklusjon

Total krig: Tre kongerikere har slått alle rekorder for Total War-spill til dags dato, og dette er ikke uten grunn. Spillet er på et så høyt nivå at de fleste var overrasket. Spillet kan spilles igjen og igjen på grunn av de mange forskjellige og interessante tegnene, som hver har sine unike strategier, og kan det ikke være noen DLCer som legger til flere? Total krig: Tre kongeriker kan kun anbefales sterkt som en av 2019 beste spill.


Download Total krig: Tre kongedømmer 1.0
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
CREATIVE ASSEMBLY

Lagt til:
17-06-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, Linux

Størrelse:
0.06 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TOTAL KRIG: TRE KONGEDøMMER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and CREATIVE ASSEMBLY and its affiliates (“CREATIVE ASSEMBLY”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by CREATIVE ASSEMBLY or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by CREATIVE ASSEMBLY, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “CREATIVE ASSEMBLY Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the CREATIVE ASSEMBLY Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CREATIVE ASSEMBLY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CREATIVE ASSEMBLY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by CREATIVE ASSEMBLY, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or CREATIVE ASSEMBLY's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. CREATIVE ASSEMBLY retains all right, title and interest in and to the CREATIVE ASSEMBLY Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The CREATIVE ASSEMBLY Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the CREATIVE ASSEMBLY Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from CREATIVE ASSEMBLY. All rights not expressly granted to you herein are reserved by CREATIVE ASSEMBLY.

2 THIRD PARTY SERVICES
CREATIVE ASSEMBLY Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via CREATIVE ASSEMBLY Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the CREATIVE ASSEMBLY Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the CREATIVE ASSEMBLY Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of CREATIVE ASSEMBLY Services, without the express prior written consent of CREATIVE ASSEMBLY or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the CREATIVE ASSEMBLY Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the CREATIVE ASSEMBLY Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the CREATIVE ASSEMBLY Services or this EULA, use or install the CREATIVE ASSEMBLY Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the CREATIVE ASSEMBLY Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that CREATIVE ASSEMBLY may offer you a separate site license agreement to make the CREATIVE ASSEMBLY Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the CREATIVE ASSEMBLY Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the CREATIVE ASSEMBLY Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the CREATIVE ASSEMBLY Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such CREATIVE ASSEMBLY Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the CREATIVE ASSEMBLY Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may include measures to control access to the CREATIVE ASSEMBLY Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only CREATIVE ASSEMBLY Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the CREATIVE ASSEMBLY Services will not function properly.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the CREATIVE ASSEMBLY Services, and to the extent that your contributions through use of the CREATIVE ASSEMBLY Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant CREATIVE ASSEMBLY an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to CREATIVE ASSEMBLY's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the CREATIVE ASSEMBLY Services and related goods and services under applicable law. This license grant to CREATIVE ASSEMBLY, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may require an internet connection to access the CREATIVE ASSEMBLY Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the CREATIVE ASSEMBLY Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to CREATIVE ASSEMBLY Services. By using the CREATIVE ASSEMBLY Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the CREATIVE ASSEMBLY Services or certain features of the CREATIVE ASSEMBLY Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the CREATIVE ASSEMBLY Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
CREATIVE ASSEMBLY respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. CREATIVE ASSEMBLY's privacy policy as amended from time to time is available at www.creative-assembly.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. CREATIVE ASSEMBLY’s Privacy Policy defines how, why and to which extent CREATIVE ASSEMBLY collects and uses personal and non-personal information in relation to CREATIVE ASSEMBLY's products and services. By installing, accessing or using the CREATIVE ASSEMBLY Services you explicitly agree with the terms and conditions of CREATIVE ASSEMBLY’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
CREATIVE ASSEMBLY may license to you certain virtual goods to be used within CREATIVE ASSEMBLY Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and CREATIVE ASSEMBLY is not a party to the transaction.
CREATIVE ASSEMBLY may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. CREATIVE ASSEMBLY shall have no liability to you or any third party in the event that CREATIVE ASSEMBLY exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT CREATIVE ASSEMBLY IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
CREATIVE ASSEMBLY warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, CREATIVE ASSEMBLY agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by CREATIVE ASSEMBLY. If the Software is no longer available, CREATIVE ASSEMBLY retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by CREATIVE ASSEMBLY and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the CREATIVE ASSEMBLY address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S AFFILIATES, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL CREATIVE ASSEMBLY’S, CREATIVE ASSEMBLY’S AFFILIATES’, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any CREATIVE ASSEMBLY Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, CREATIVE ASSEMBLY will be irreparably damaged, and therefore you agree that CREATIVE ASSEMBLY shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or CREATIVE ASSEMBLY means any legal entity that is directly or indirectly controlled by CREATIVE ASSEMBLY for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold CREATIVE ASSEMBLY, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the CREATIVE ASSEMBLY Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. CREATIVE ASSEMBLY reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on CREATIVE ASSEMBLY’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the CREATIVE ASSEMBLY Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at CREATIVE ASSEMBLY's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST CREATIVE ASSEMBLY ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@creative-assembly.com.