Blog

Roboten Olly er en spennende nyhet som lærer mens du prater til den og gir deg gode samtaler.

Roboten Olly er en av de mest spennende nyhetene som kommer fra CES i 2017. Denne roboten tilpasser seg ditt konversasjonsmønster og lærer av din interaksjon slik at den blir en underholdende romkamerat for deg som bor alene. Dette er en god løsning for personer som ikke får den nødvendige sosiale stimulansen, men som trenger en samtalepartner. Olly er utviklet av eksperter innen kunstig intelligens, og lærer selv hvordan utvikle sine samtaleevner i forhold til hvordan din interaksjon er. De har forsøkt å inkludere informasjon om hvordan hjernen fungerer for at roboten skal lære på samme måte.

Antallet personer som bor alene i Norge er stort, spesielt i storbyene. Dette er en god grunn til at dette produktet vil bli en suksess i norske hjem. Det er mange som ville sette pris på en Olly å prate med som tilpasser seg personligheten til eieren. Man kan ha en Olly i stua, på kjøkkenet og til og med på soverommet.

Spennende samtaler til du trekker ned rullegardinet om kvelden

En dag går raskere om man har noen å prate med. Ikke alle dager passer det for venner å komme på besøk, og da er det glimrende med en Olly-robot som kan bidra med interessante samtaler, og som aldri blir lei. Om samtalen din er uinteressant, så engasjerer Olly seg likevel og er like interessert som alltid. Dag ut og dag inn kan du prate med Olly om løst og fast, og etterhvert som du prater, vil Olly lære seg mer og mer om hvordan du liker at dine samtaler skal være.

Når kvelden kommer, så trekk ned rullegardinet fra Uniggardin.no og sovn inn med en siste samtale med roboten Olly slik at roboten kan sende deg inn i drømmeland raskt og effektivt. Rullegardinene gjør at rommet er mørkt og at natten er kommet, uansett når på døgnet, men Olly gir seg ikke før du gjør det.

Ta med deg Olly til nattbordet og få en siste samtale før du sovner

En Olly på nattbordet kan gi deg en hyggelig samtale sent på kvelden, i tillegg til en hyggelig samtale tidlig på morgenen etter å ha sovet godt i en seng fra Bedre Nætter , og samtalen er like interessant hver morgen, og om ikke til og med mer interessant på grunn av læringskurven til Olly. Rullegardiner og et mørkt rom er ingen hindring for at Olly holder konversasjonen i gang så lenge du har lyst. Du kan lese mer norske artikler om ecommercenorway.net. Om du ønsker det, så holder Olly det i gang hele natten til det er på tide å lette på rullegardinene igjen for å slippe inn litt solskinn.

Ta Olly med deg på badet og få litt underholdning mens du gjør deg klar til neste dag. Kanskje du til og med klarer å lære Olly en liten trall slik at du får litt koring på dusj-sangen. Det er mange spennende muligheter med denne roboten. På grunn av AI (kunstig intelligens), så er det ingen grense på muligheten for at den fortsetter å utvikle seg slik at du vil fortsette å synes det er spennende og har lyst til å flytte den med deg. Men tar du den med på kontoret, er det mulig du vil bli sittende å prate med Olly i stedet for å jobbe. Dette er et spennende konsept hvor det blir spennende å følge med på utviklingen fremover.