Downloadcentral.no - Drivere

Last ned og oppdater gratis drivere til datamaskinen her

Bruk dette som din norske kilde til gratis drivere som er sikre å installere. I denne delen finner du drivere og programmer som oppdaterer driverne dine automatisk, alle fri for skadelig programvare og gratis å laste ned. Alle driverne er selvsagt også gratis å bruke. Flere av de automatiske oppdateringsprogrammene er med gratis lisens, men de beste oppdateringsprogrammene for drivere er bare gratis å prøve. Disse skanneprogrammenes sikre, effektive og raske automatiske diveroppdateringer er imidlertid verdt å betale noen få kroner for. Vi anbefaler brukerne våre å teste ut programmet vi bruker, DriverScanner.

Hva er drivere godt for, og hvorfor bør jeg oppdatere dem?

Vi er glad for at du spør, drivere er nemlig en svært viktig del av datamaskinen din. Drivere er faktisk programvare, akkurat som programmer. Driverne sørger for at programvaren og maskinvaren forstår hverandre. Det er nettopp derfor gamle drivere kan føre til at programmer og maskinvare kjører saktere eller til og med krasjer. Nye og riktige oppdaterte drivere kan derimot forbedre ytelsen til datamaskiner, programmer og maskinvare. Videre hender det at de nyeste driverne noen ganger legger til nye funksjoner til maskinvaren din, blant annet prosessoren, tastaturet, musen, grafikkortet, harddisken osv.

Jeg er fortsatt usikker på hva jeg skal gjøre. Hva begynner jeg med?

Vel, vi forstår oss på dette. Dette emnet er litt nerdete. Du bør virkelig holde driverne dine oppdaterte. DriverScanner er en sikker og enkel løsning som er gratis å prøve. Du kan kanskje begynne med den? Hvis du tror du er klar til å prøve å gjøre ting selv, bør du bruke fremgangsmåten nedenfor. 1) Gå til Enhetsbehandling i Windows og sjekk hva du har av maskinvare 2) Sjekk hvilken driverversjon hver enkelt maskinvare har installert for øyeblikket 3) Sjekk om det finnes en nyere versjon av driveren. Du finner de mest populære driverne her i denne delen. Hvis du ikke finner den her, må du sjekke på produsentens nettstedet. Hvis det finnes en nyere versjon, må du forsikre deg om at det er riktig driver for maskinvaren du har før du laster den ned. 4) Installer driveren 5) fortsett til neste maskinvare.

Vent nå litt! Sa du ikke at gratisprogrammer kan oppdatere driverne mine automatisk?

Det stemmer. De er ikke like gode som de beste versjonene. Den store fordelen med dem er at de er helt gratis. Du finner disse programmene i driverdelen vår, Oppdater alle drivere". Se etter programmene som er merket med "Freeware". Lykke til med oppdateringen!

 
 

 

Mest nedlastet drivers på Downloadcentral.no

Driver Scanner last ned

1: Driver Scanner 2018 (Norsk)

DriverScanner er et norsk program, som kan hjelpe deg med oppdatering av alle dine drivere…

Les mer
Drivere for bærebare PC-er fra Packard Bell last ned

2: Drivere for bærebare PC-e…

Last ned de nyeste driverne for bærebare PC-er fra Packard Bell rett herfra, helt gratis.

Les mer
Drivere for stasjonære PC-er fra Packard Bell last ned

3: Drivere for stasjonære PC…

Last ned de nyeste driverne for stasjonære PC-er fra Packard Bell rett herfra, helt gratis…

Les mer
Drivere for bærbare Acer-PC-er last ned

4: Drivere for bærbare Acer-…

På denne siden kan du laste ned de nyeste driverne for bærbare Acer-PC-er, helt gratis.

Les mer

Nyeste drivere

Vi anbefaler