Download Central.no - Annonsering

 

Er du interessert i en reklame eller advertorial på Downloadcentral.no?

Vi har betjent Scandinavia med programvare siden 2001, og vi er stolte over å kunne prale med å ha ikke mindre enn 250 000 registrerte medlemmer og mer enn 500 000 besøkende hver måned i vårt nettverk. Vår typiske bruker er en mann som strekker seg fra 30 til 45 år med en middels til høy interesse for IT og med høy inntekt. Hvis det passer ditt målrettede segment, bør du lese videre.

Annonsere gjennom bannere

Vi tilbyr tre bannerformater på Download Central.no. Formatene er som følger: 728 x 90, 300 x 250 og 160 x 600 piksler. Hvis du ønsker å bruke et annet format eller å kjøre en spesiell kampanje, vil vi gjerne hjelpe deg med å gjøre dette.

Ta gjerne kontakt med Download Central.no via service@wedigitize.dk

Vårt nyhetsbrev og andre kampanjer

Holyfile.coms nyhetsbrev sendes ut hver uke med programvare relaterte nyheter og nedlastinger. Hvis du ønsker å inkludere et relevant tilbud i vårt nyhetsbrev, er det mulig å.

Hvis du har noen annen form for forespørsel om reklame som sannsynligvis er mulig å så lenge det oppfyller våre etiske retningslinjer og er relevant for vårt norske publikum.

Vi ser frem til å høre fra deg. Ta kontakt med oss ​​på service@wedigitize.dk

Vær oppmerksom på at vi ikke kjører kampanjer utelukkende basert på CPL, CPA eller CPS uten å kjøre en testkampanje på forhånd. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon angående denne testkampanjen, som inkluderer en fast forhåndsbetaling.