Artikler » Fortnite: Sommerarrangement med turer, konserter og mer

Fortnite: Sommerarrangement med turer, konserter og mer

Fortnite: Sommerarrangement med turer, konserter og mer last ned

Fortnites siste store oppdatering av historien kom til plattformen 4. juni 2022. I live-arrangementet, som fikk navnet 'COLLISION', måtte spillere gruppere seg med andre spillere mens de kontrollerte en mekanisk bjørn som de måtte bruke for å drepe fiendene på slutten av kapittelet om nullpunktet.


Etter å ha kjempet seg inn i sentrum av nexus, så spillerne ulike små påskeegg, som kan bidra til å gi en pekepinn om spillets fremtidige samarbeid. Darth Vader laget blant annet en liten cameo der han uttalte en av sine ikoniske replikker. Etter å ha skutt kjernen ned fra innsiden av maskinrommet, blir spilleren, Jones and the Resistance skutt ut av rommet og får deretter sveve ned gjennom skyene.


Krigen som har hersket i Fortnite de siste månedene har endelig nådd sitt klimaks og historien kan derfor stenges av. Etter live-arrangementet kunne spillerne se en glødende svamp på skjermen, som lyste opp i takt med den trance-lignende musikken i bakgrunnen. Etterkrigstiden har begynt.Etter krigen kommer inspirasjon og liv


Fortnites spillerbase har nok en gang reddet både seg selv og planeten fra fullstendig utryddelse – og det bør feires. Derfor er den siste sesongen av Fortnite også sentrert rundt temaer som feiring, feiring, avslapning, glede og luksus. Dette gjøres for å gjøre sesongene så forskjellige som mulig i det hele tatt - etter mørket som krigen førte over spillet, er det nå på tide for spillerne å finne tilbake til Fortnites kjerneverdi, som er å ha det gøy med vennene sine og fordype seg i et morsomt spill.


 


Det nye Battle Pass i kapittel 3 sesong 3


Denne sesongens første Battle Pass er også langt mer estetisk basert enn forrige sesongs Battle Pass, som sentrerte seg om et Marvel-samarbeid med forskjellige superhelter (inkludert Spiderman, Scarlet Witch og Dr Strange). Denne gangen kan spillerne se frem til et Battle Pass fullt av motefenomener og sommerinspirert antrekk.


Selvfølgelig trenger spillere heller ikke å få noen få ikoniske partnere i Battle Pass - og det er her live-arrangementet kommer tilbake igjen. Epic Games har valgt å samarbeide med LucasFilm, og spillere kan derfor se frem til skins, våpen og glidere, som er inspirert av noen av dette filmstudioets mest ikoniske karakterer. Du kan blant annet få et Darth Vader-skinn eller kle deg ut som Indiana Jones, med tilhørende skattejegerutstyr. Eller hva med å skli ned fra skyene på et av Star Wars 'ikoniske grå dronefly, eller hva med å knuse steiner, trær eller bygninger med en egyptisk-inspirert gjenstand fra en av Jones' mange skattejakter?Og mye mye mer


VIBIN ', som den nye sesongen heter, byr på mange nyheter for spillere, fra områder fulle av gigantiske sopp å hoppe rundt på, store strandområder fulle av badedyr og parasoller til det mystiske, lysende treet og fjellet som er blitt gjort til en futuristisk fornøyelsespark. Sommeren vil være morsom i Fortnites siste sesong - og vi er sikre på at du sannsynligvis vil få mye godt ut av sesongen, uansett om du vil slikke sol ved vannet eller skyte motstandere mens du flyr rundt fornøyelsesfjellet. Alt i alt er Fortnites nye, gratis oppdatering en stemning ; en sommerstemning, for å være nøyaktig.