Artikler » Opplev Norges Fjorder på Kjørnes Camping

Opplev Norges Fjorder på Kjørnes Camping

Opplev Norges Fjorder på Kjørnes Camping last ned

Norges fjorder er en av landets største natur attraksjoner og tiltrekker seg besøkende fra hele verden. På Kjørnes Camping i Sogndal, Vestland fylke, kan du oppleve det vakre landskapet på nært hold og nyte en avslappende campingferie med familien eller venner. 


 


Kjørnes Camping er en velholdt campingplass som ligger rett ved Sognefjorden og tilbyr en fantastisk utsikt over fjorden og fjellene rundt. Området har utmerkede sanitæranlegg og gratis Wi-Fi, og eierne gjør alt de kan for at du skal ha et hyggelig opphold. 


 


Campingplassen har en rekke plasser på flere terrasser, enten asfaltert eller på gress, som gir deg en fantastisk utsikt over fjorden. Hyttene på campingplassen ligger hovedsakelig rett ved vannet og gir deg også en flott utsikt.


 


Det er mulig å leie el-sykler på Kjørnes Camping, og eierne forteller deg gjerne om mulighetene for gåturer eller sykling i området.


 


For de som liker å bade, kan du ta en svømmetur i fjorden selv om vannet kanskje ikke er så veldig varmt. Barna vil ha det kjempegøy på campingplassens lekeplass. Kjørnes Camping er også et flott utgangspunkt for å utforske området rundt.


 


Du kan kjøre langs Sognefjorden og over til Sognefjellet, den høyestliggende bilveien i Nord-Europa, hvor du kan oppleve et snødekt og imponerende landskap til Lom, der du kan kjøre videre til Geiranger og Trollstigen.


 


Kjørnes Camping kan du også leie en av de flotte fjord hyttene. Disse hyttene ligger på fjorden og gir deg en spektakulær utsikt over fjorden og fjellene rundt.


 


Hyttene har også gratis Wi-Fi og godt utstyrt kjøkken. Beliggenheten ved Sognefjorden gjør Kjørnes Camping til et perfekt utgangspunkt for å utforske området rundt. Du kan besøke bygda Sogndal som ligger bare 3 km unna, og hvor du finner flere butikker.


 


Herfra kan du kjøre fylkesvei 51 langs Jotunheimen Nasjonalpark til Fagernes eller videre til andre vakre naturområder i Norge.


 


Det er også mulig å bli med på en båttur på Sognefjorden fra Sogndal eller å besøke Sognefjord Akvarium som ligger i nærheten.


 


Her kan du se på fisk og annet sjøliv som lever i fjorden. Kjørnes Camping har blitt kåret til Norges beste campingplass i 2014 og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. 


Med sin vakre beliggenhet ved Sognefjorden og velholdte campingplass og hytter, er Kjørnes Camping det perfekte stedet for å nyte en avslappende og naturskjønn ferie.


Campingplassen ligger bare noen få minutters kjøretur fra Sogndal sentrum, og tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter som passer for både voksne og barn.


Blant annet kan gjestene nyte bading og fisking i Sognefjorden, spille minigolf eller volleyball, og utforske området på sykkel eller til fots. 


 


Men det er ikke bare de flotte fasilitetene som gjør Kjørnes Camping til en favoritt blant gjester fra inn- og utland. Det er også den vennlige og hjelpsomme betjeningen som gjør at gjestene føler seg velkommen og tatt vare på.


 


Campingplassen har et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, fra enkle telt- og bobilplasser til hytter og leiligheter med høy standard.


 


Alle overnattingsstedene er velholdte og rene, og tilbyr alt man trenger for å ha en komfortabel og avslappende ferie.


 


For de som ønsker litt ekstra luksus, tilbyr Kjørnes Camping også en rekke hytter med fantastisk utsikt over fjorden.


 


Disse hyttene er utstyrt med moderne fasiliteter og har romslige terrasser hvor man kan nyte utsikten og lyden av bølgene som slår mot stranden. Selv om det er mye å gjøre på campingplassen og i nærområdet, er det også mulig å slappe av og nyte den fantastiske naturen i ro og fred.


 


Mange gjester velger å tilbringe dagen med å lese en bok i solen, eller bare nyte stillheten og utsikten fra en av de mange sittegruppene langs fjorden.


 


En annen populær aktivitet blant gjestene er å utforske området på sykkel eller til fots. Kjørnes Camping tilbyr sykkelutleie, og det er mange flotte sykkel og turstier i området som passer for alle ferdighetsnivåer.


 


Det er også mulig å bli med på organiserte turer og aktiviteter, som kajakkpadling og fjellturer med erfarne guider.


 


Alt i alt er Kjørnes Camping en fantastisk destinasjon for alle som ønsker å oppleve det beste av norsk natur og gjestfrihet.


 


Med sin vakre beliggenhet ved Sognefjorden, vennlige betjening og komfortable overnattingsmuligheter, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor campingplassen har blitt kåret til Norges beste.


 


Så hvis du planlegger en ferie i Norge, bør du definitivt vurdere å tilbringe noen dager på Kjørnes Camping.