Artikler » Registry Victor – Som å få en ny datamaskin

Registry Victor – Som å få en ny datamaskin

Registry Victor – Som å få en ny datamaskin last ned
Alle kjenner det. Datamaskinen er blitt langsom. Den er kanskje ikke mer enn ett år gammel, men det er som om den er blitt "trett". Det tar flere minutter å starte opp Windows, spillene er begynt å hakke, datamaskinen "fryser", Internet Explorer stenges plutselig av, osv. I ren frustrasjon vurderer man om det ikke snart er på tide å oppgradere datamaskinen, eller kanskje til og med å investere i en ny og enda raskere PC.

En løsning kan være å gjeninstallere Windows, men det krever mye arbeid å skulle installere alle spill og programmer igjen, så de fleste datamaskinbrukere ønsker å unngå dette. En annen og mye raskere løsning, er å "rense" datamaskinen. Det kan gjøres manuelt, men er litt tungvint. Det finnes i dag en lang rekke programmer som kan hjelpe med dette problemet, der i blant Registry Victor.

Download Registry VictorRegistry Victor
Lett og oversiktlig brukergrensesnitt. Registry Victor er svært enkelt å bruke, også for uerfarne brukere.


Registry Victor har et meget stort utvalg av enkle og tilgjengelige verktøy, som kan hjelpe datamaskinen din å kjøre optimalt og gjøre det daglige vedlikeholdet mye enklere.


Oversikt over innebygde verktøy:


Scan & Clean :

• Registry Cleaner : Skanner datamaskinens registreringsdatabase og sletter ubrukte og unødvendige nøkler i databasen
• Evidence Cleaner : Sletter sporene etter deg på Internett
• Junks Cleaner : Sletter midlertidige filer fra harddisken
• File Shredder : Sletter valgte filer, slik at de ikke kan gjenopprettes igjen. Heller ikke med programmer som "Undelete"


Backup & Restore :

• Registry Restore : Gjenoppretter registreringsdatabasen din, hvis du har slettet noe du ikke skulle ha slettet
• Full Backup : Komplett sikkerhetskopi av hele registreringsdatabasen din
• IE Favorites : Ta sikkerhetskopi av favorittene dine i Internet Explorer, slik at du alltid kan gjenopprette dem igjen


Optimize PC :

• Startup Manager : Velg hvilke programmer som skal starte automatisk når Windows starter
• Uninstall Manager : Avinstaller et hvilket som helst program, herunder Windows-oppdateringer
• System Optimizer : Optimer Windows for optimal ytelse
• Service Optimizer : diagnostiser Windows-systemtjenester
• Memory Optimizer : Øk hastigheten på minnet og frigjør mer RAM


IE Tools :

• BHO Manager : Administrer alle Internet Explorer-objektene dine
• IE Recover : Gjenopprett Internet Explorer til standard innstillinger
• IE Manager : Administrer forskjellige Internett Explorer-innstillinger


Windows (Alle Windows-verktøyene samlet under én meny) :

• Computer Managment : Administrer systemkomponenter
• Windows Update : Oppdater Windows til nyeste versjon
• System Properties : Egenskaper for systemet
• Control Panel : Windows´ Kontrollpanel, hvor du styrer alt fra maskinvare til programvare og brukere av datamaskinen
• Disk defragmenter : Organiser filene på harddisken din og gjør dem raskere
• Disk Cleanup : Fjerner innhold av slettede filer fra harddisken din
• Local Security Settings : Administrer det lokale sikkerhetsnivået
• Local Users and Groups : Administrer bruker- og gruppekontoer
• Group Policy Editor : Beskrivelse av bruker- og datamaskininnstillinger
• Security Center : Administrer sikkerheten til datamaskinen din
• Device Manager : Administrer driverne og innstillingene dine
• Event Viewer : Søk og administrer hendelser
• Disk Management : Utfør diskrelaterte oppgaver
• Perfomance Monitor : Overvåk datamaskinens bruk av systemressurser
• Add/Remove programs : Legg til/fjern programmer


Registry Victor gir deg også mulighet til å velge om programmet skal starte automatisk når Windows starter, slik at datamaskinen din alltid kjører optimalt. Du kan også planlegge å kjøre programmet på et gitt tidspunkt, når du likevel ikke selv sitter ved datamaskinen

Da vi skulle prøve Registry Victor første gangen, var det ikke med de helt store forventningene. Produsenten hevder selv at de har utviklet det mest avanserte diagnostiserings- og reparasjonsprogrammet. Det finnes som sagt mange lignende programmer på markedet, og noen lover litt mer enn de kan holde. Og gratisversjonen av Registry Victor man kan laste ned, gjennomfører kun en skanning uten egentlig å gjøre annet enn å fortelle deg hvor mange fil og rettelser den har funnet.

Men begeistringen steg da programmet ble registrert og alle funksjoner ble tilgjengelige. Et trykk på ”Scan & Clean” og 2 minutter etter hadde programmet funnet over 1000 feil! Og den bærbare PC-en som programmet ble testet på, er ikke mer enn 3 måneder gammel og blir kun brukt til daglig kontorarbeid. Tomme registreringsnøkler, drivere som ikke er i bruk, Active X fra diverse sider som har blitt besøkt, systemtjenester som ikke lenger er i bruk, osv. Alt sammen ting som bruker ressurser på datamaskinen din, og reduserer hastigheten merkbart. Deretter ble verktøyet Memory Optimizer kjørt (kun i Vista), noe som friga 400 MB ekstra RAM. Så startet vi System Optimizer og valgte "best perfomance" under fanene ”Desktop”og ”File System”.

Inntil da hadde vi brukt ca. 3 minutter med Registry Victor, og datamaskinen reagerte allerede raskere. Datamaskinen ble startet på nytt og startet tydelig mye raskere opp. Og dette var bare én, forholdsvis ny kontor-PC.


Registry Victor
Vi brugte bl.a. Aquamark3 til å teste grafikk og cpu. Et eldre program, men det måler ganske presist.Vi satte oss fore å prøve en av de private datamaskinene våre, som ikke har blitt gjeninstallert på ca. 8 måneder og som har vært brukt til alt fra spill, film, musikk til grafisk design og musikkproduksjon. Innen vi kjørte Registry Victor foretok vi noen hastighetsmålinger, slik at vi hadde et sammenligningsgrunnlag. Til det brukte vi bl.a. Aquamark3, 3Dmark2001se og en god, gammeldags stoppeklokke til å måle hastigheter i Windows.Registry Victor
Aquamark måler hastigheten både på cpu og grafikkort. Samlet forbedring er ca. 7%Registry Victor
3Dmark2001se ble også brukt til å sammenligne med. Denne versjonen bruker nesten kun CPU.Registry Victor
3Dmark brukes ofte av spillere til å måle hastigheten på PC-en deres. Her får du igjen en økning på ca. 7 %Registry Victor
Den største hastighetsøkningen får du i Windows, med en stigning på ca. 46 % ved oppstart.


Den største, merkbare hastighetsøkningen fikk vi i Windows. Vinduene åpnet langt raskere enn tidligere, oppstarten av Windows gikk ca. 46 % raskere enn før, og generelt gikk all trafikk til og fra harddisken merkbart raskere. Men også den grafiske ytelsen ble raskere.
Konklusjonen er at Registry Victor er svært enkelt å arbeide med og at de fleste funksjoner klarer det hele selv, uten at man skal ta stilling til en masse valgmuligheter. Det følger med en god og brukbar veiledning, og Registry Victor har også en Online Support som står til rådighet, hvis man får bruk for det. Det grafiske brukergrensesnittet er meget enkelt og oversiktelig, og designet tar seg godt ut med flotte og forståelige ikoner. Vi kan på det varmeste anbefale Registry Victor til alle med en PC, selv mer hardbarkede brukere som vil kunne spare en masse tid med den samlede "verktøykassen" som ligger i programmet. Registry Victor "overclocker" ikke datamaskinen din, men du får maskinen tilbake i samme tilstand som da du kjøpte den.

Husk at prøveversjonen kun skanner datamaskinen din, men ikke foretar noen rettelser. Det krever den fulle versjonen. Den koster 34,95 USD og er absolutt verd pengene. Det vil spare deg for en masse tid og besvær.

Download Registry Victor Trial