Artikler » Windows 11 slippes 5. oktober 2021 - gjør deg klar nå

Windows 11 slippes 5. oktober 2021 - gjør deg klar nå

Windows 11 slippes 5. oktober 2021 - gjør deg klar nå last ned

Det er nå seks år siden Windows 10 ble utgitt i slutten av juli 2015. Mye har skjedd siden den gang, og små oppdateringer (spesielt nylig) har antydet at noe helt nytt kan være på vei. Nå har Microsoft endelig avslørt sitt nyeste operativsystem, som vil bli utgitt i begynnelsen av oktober 2021.

I de følgende avsnittene gjennomgår vi noen av de spennende nye funksjonene og mulighetene du kan se frem til å bruke når oppdateringen kommer ut. Det er også en forklaring på hvordan du får den siste oppdateringen ved å laste ned Microsofts eget oppdateringsverktøy, som vi også har en lenke til.

Hva kan du forvente av dette nye operativsystemet (OS)?

Din nåværende PC får en designoppgradering, med avrundede kanter og gjennomsiktige menyer som ser stilige ut. Dette strekker seg også til startmenyen, som kan tilpasses ved å installere widgets som passer dine behov. I tillegg er det mange små animasjoner som er inkludert i menyene, noe som gjør brukeropplevelsen veldig intuitiv.

Windows 11 er også optimalisert for å kjøre Microsoft Teams så smidig som mulig, slik at du ikke opplever så store svingninger i kvaliteten mens du snakker (selvfølgelig avhengig av eksterne forskrifter, for eksempel Internett -tilkobling, etc.).

Det er også et snap -system, som lar deg feste vinduene dine til bestemte områder av skjermen uten å måtte justere størrelsene etterpå.

I den nye versjonen av windows er det også mer åpenbart å bruke den innebygde nettleseren, Microsoft Edge, Microsofts egen nettleser, som etter år 2015 erstattet Internet Explorer. Sammen med de nye menyene og widgetene er det fornuftig å bruke Edge, som også har blitt raskere å bruke.

Systemkrav som PC -en din må oppfylle for å kjøre Windows 11

Microsoft har gitt ut en liste over minimumskrav til systemet, som ser slik ut:

  • Prosessor ? 1 GHz (eller mer) med 2+ kjerner på en 64-biters prosessor.
  • Minne ? 4 GB RAM.
  • Lagringsplass ? 64+ GB.
  • System firmware ? UEFI.
  • TPM ? Trusted Platform Module v. 2.0.
  • Grafikkort ? Kompatibelt med Direct X 12 eller nyere.
  • Skjerm ? HD -skjerm (720p) over 9 ”.
  • Internett -tilkobling ? Microsoft -konto og Internett -tilkobling kreves.
  • Du kan bare oppgradere til Windows 11 fra en enhet som kjører Windows 10, versjon 2004 eller nyere.

Hvordan går jeg tilbake til en tidligere versjon av Windows?

I de fleste tilfeller er det alltid mulig å gå tilbake til en tidligere versjon av Windows hvis en av en eller annen grunn skulle bli skuffet eller frustrert over den nye.

Da Windows 10 ble lansert, var det mulig å bytte tilbake til en tidligere versjon, innen ti dager, som de også beskriver på denne siden, under overskriften "Gå tilbake til din forrige versjon av Windows".

Det har ikke vært noen offisiell kunngjøring ennå, men det er mulig at Windows 11 vil ende opp med å følge det samme mønsteret - så vær på utkikk etter offisielle uttalelser om muligheten for å bytte tilbake til ditt forrige operativsystem hvis du fortsatt er i tvil. eller ikke, du bør installere denne nye versjonen.

Et operativsystem med fokus på spillere og spillopplevelser

Med den nye og oppdaterte Microsoft Store blir det enda enklere å finne nye, spennende spill som kan lastes ned via Microsoft -kontoen din.

Mange velger Windows -datamaskinen som sin primære spillstasjon fordi dette operativsystemet generelt er lettere å utvikle materiale for, og det er også derfor Mac -versjoner av mange spill ofte ikke er tilgjengelige.

Med installasjonen av Windows 11 (så lenge du oppfyller kravene), har fokuset bare vært på folk som bruker datamaskinene sine til å spille på.

Derfor er det nye snap-layout-systemet også & aring; spesielt nyttig ettersom det gjør det lettere for deg å ha musikk eller nettleseren ved siden av spillet ditt hvis du bare har en enkelt skjerm å spille på. Eller hvis du er så heldig å ha to skjermer, kan du bruke off -screen til å ha mange vinduer åpne - bare dra vinduet til plassen du vil gi det, og vinduet klikker på plass og på samtidig gir plass til alle andre vinduer du vil åpne.

Spill som vil se spesielt bra ut i det nye operativsystemet

Nye systemer er laget for å fungere godt under press - og er laget for å levere gode, stabile resultater. Derfor har vi valgt to helt nye spill nedenfor, som noen ganger kan føre til at datamaskinen din overopphetes og ikke følger med (vær oppmerksom på at det selvfølgelig alltid er maskinvarebegrensninger også, så sjekk om datamaskinen din lever opp til standarden, publisert av forlegger).

New World er en ny verden - og et helt nytt spill, utviklet av det enorme, verdensomspennende selskapet, Amazon. Spillet har blitt hypet opp i mange år, og mange har ventet på at spillet skal komme, ettersom MMORPG -scenen lenge har blitt dominert av World of Warcraft (som nå er blitt presset av pinnen av Final Fantasy XIV ), og nå er det ser ut til at New World kan være på vei opp etter de to gigantene. Uansett, de slo Steams rekord for de mest spilte spillene i 2021 etter kampens første dag på markedet.

Kena: Bridge of Spirits er en visuell historiefortelling som ser ut som den ble laget på et Disney -filmbudsjett. Karakterene er vakkert animerte og historien griper deg helt fra det øyeblikket du går inn i verden. Du jobber som en ung åndsguide som må prøve å roe åndene slik at de kan gå videre til den neste verden. Men ånderne er sure og betente; noe har okkupert dem, og det er nå opp til deg å sørge for at ingenting skjer med dem, deg selv og ditt land.

Hvordan laster jeg ned / installerer den nye Windows 11 på min PC?

Senere i artikkelen kan du lese noe om de spesifikke systemkravene som datamaskinen din minst må inneholde for at du skal kunne kjøre Windows 11 på den. Hvis du har den minste tvil om hvorvidt PC -ens maskinvare vil kunne støtte det nye operativsystemet, kan du lese på Microsofts side om hvordan du laster ned, installerer og bruker diagnostikkverktøyet, som til og med går inn og ser på PC -komponentene.

Du går bare til Microsofts eget nettsted her og klikker på "Last ned PC Health Check App", så laster du bare ned programmet og så får du en klar, liten meny som viser deg noe om hva du må være oppmerksom på. Det er også her du får muligheten til å skanne systemet for å se om du trenger å bytte ut deler av maskinvaren.

Etter å ha brukt dette verktøyet, får du en gratis oppgradering til Windows 11 så lenge du er på en Windows 10 -kompatibel maskinvaremaskin.

Screenshot: