Blog

Det kan være flott å spille dataspill. For eksempel kan du leve ut dine villeste drømmer om å bli en stor sports stjerne: Er du glad for eksempel fotball eller kanskje for basketball, men du er ikke veldig god på det der ute med en ball, så kan du nemlig være stjerne på datamaskinen din. Få tak i, for eksempel Fifa eller Basketball Legends, og bli stjernen, som du vet, er du.

Med skytespill som Battlefield, kan du kvitte deg med noen aggressjoner og få pulsen mens du jager terrorister eller monstre som Deadhunt.

I bilspill som Forza kan du trene din reaksjon og bli den nye store stjernen i motorsport. Du kan få lov til å kjøre i alle de dyre bilene som du er ute av den virkelige verden, aldri kommer nær å sitte så mye som i baksetet.

Selvfølgelig er det også mye mer stille og rolige spill som Sims, hvor du bygger en verden og kontrollerer noen menneskers liv. Litt som når du spilte Barbiedukker når du var liten; Nå er det bare på datamaskinen.

Kanskje du har en detektiv i magen din og elsker å løse puslespill. Det er også mulig å gjøre med datamaskinen din. For eksempel kan du bli den største detektoren av dem alle, Sherlock Holmes, i Sherlock Holmes: Forbrytelser og Straff.

 

Røyking - Hva gjør du?
Elsker du å spille datamaskin - kanskje noen av spillene ovenfor? Og elsker du å sitte foran skjermen i flere timer og bare forsvinne inn i en annen verden? Men hvis du røyker, ikke å røyke inne, slik at du hele tiden må stoppe spillet for å gå ut å ta litt HIV, så kanskje du bør prøve å lese litt om e-sigaretter.

 

De beste spillene for e-sport
Til slutt er det mulig å bli en e-sportsstjerne i alle slags spill, men det er fortsatt noen spill som er bedre enn andre.

League of Legends er spillet som tok Starcraft II e-sportstronen. Dette skyldes blant annet Legends League er helt gratis å laste ned og spille, men også League of Legends er et utmerket tilskuerspill. Spillet er fullt av strategi og handling, så selv om du bare ser på, er du fortsatt underholdt. Kampene er også veldig intense fordi ens lag kommer raskt tilbake hvis ens karakter dør. Alternativt kan du også prøve det samme spillet Dota 2. Dota 2 er den videre utviklingen av den opprinnelige Dota, som startet MOBA-sjangeren.

Counter Strike Global Offensive Alias ??CS: GO, er den mest populære FPS (første person shooter) innen e-sport. Det er ikke noe nytt at Counter Strike-serien har vært en populær e-sporttittel, men med den nyeste versjonen av Global Offensive, har spillet aldri vært mer populært. Dette skyldes blant annet Selv om Global Offensive er den nyeste tittelen, er sporene, våpnene og spillstilen gjenkjennelige for de fleste, som mange av oss har spilt Counter Strike på et tidspunkt. For tiden er CS: GO sett av millioner av spillere over hele verden, og suksess øker umiddelbart.