Blog

Superhelter er kule. Det spiller ingen rolle om du er ung eller gammel, kvinne eller mann. De aller fleste av oss har sett en eller flere superheltfilmer, og har garantert minst en favoritt. Her kommer en oversikt over de 5 beste spilleautomatene med nettopp en superhelt som tema. Sjekk Unibet Casino for flere automater med spennende tema.

Spilleautomaten Fantastic Four

Denne spilleautomaten kom i 2015, og er laget av utvikleren Playtech. Her får du 5 hjul og hele 50 gevinstlinjer. Innsatsen din kan være helt nede i 1 kr per spinn. Det meste du kan satse er 500 kr per spinn.

De fantastiske fire består av en noen unge forskere som er litt uheldige med noen strålinger under en romferd, og dermed får de superkrefter. Grafikken i automaten er fantastisk, og bakgrunnsmusikken er hentet fra filmen. Det er de 4 superheltene som har fått jobben som de viktigste symbolene, mens jordkloden vår fungerer som scatter-symbol. Her er det også multiplikatorer og wild-symboler med kule tilleggsfunksjoner.

Spilleautomaten Iron Man

Iron Man er en av de aller største heltene, og har vært med i et utall filmer. Det er igjen Playtech som står bak, og denne automaten har 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Igjen kan du spille for så lite som 1 kr, men denne gangen er maks innsats helt oppe i 2 500 kr.

Bak Iron Man finner du milliardæren og industrimannen Tony Stark. Han skapte en rustning som gjorde ham ekstremt sterk og ekstremt smart. Han ser det som sin jobb å sørge for at verden er et trygt sted for alle oss uten ekstra krefter.

Spillet er basert på filmen som kom tilbake i 2008. De laveste symbolene er hentet fra kortstokken, mens de som kan gi deg litt valuta for innsatsen er hentet fra filmen og temaet. Dette er blant annet de ulike draktene som Tony Stark bruker som Iron Man. Spilleautomaten har også flere bonusspill som alle utløses av riktig antall scatter-symboler. Alle disse ekstra spillene gir deg hyggelige gratisspinn med mulighet for å vinne solide gevinster.

Spilleautomaten Captain America

Nok en gang er det Playtech som har tatt for seg en superhelt og laget en automat. Denne har også 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Laveste innsats er 1 krone og den høyeste er 1 500 kr. Captain America er egentlig studenten Steve Rogers som fikk et serum som ga ham uante krefter. Automaten har hentet inspirasjon fra filmen som kom i 2011, og her er det mulig med både bonusrunder og gevinstmultiplikatorer.

Thor

Denne automaten kom i 2003. Playtech står igjen bak automaten som har 30 gevinstlinjer og 5 hjul. Innsatsene går fra 1 til 200 kr. Spillet tar deg med til Åsgård, gudenes hjem. Grafikken er slående, og Thor har fått jobben som wild-symbol. Hammeren hans spiller her rollen som scatter-symbol. Bonusspillene er morsomme og kan i tillegg gi deg gevinstmultiplikatorer.

The Incredible Hulk

Denne automaten ble lansert i 2011, og har 5 hjul og 50 gevinstlinjer. Du kan satse alt fra 5 til 2 500 kr, og temaet er altså den store grønne mannen de fleste av oss kjenner godt. Dr. Banner rotet litt med noen stråler og resultatet ble stort og grønt. Knuser du nok politibiler og helikoptre blir det gevinst med multiplikator på deg. I tillegg kommer automaten med hele 4 progressive jackpoter.