Blog

Annonse

Mange har i løpet av de siste ukene brukt mer tid i hjemmet, enn det man normalt ville gjøre. For mange, betyr det at man er blitt godt og grundig lei av de hvite veggene i stuen, og det kjedelige tapetet på hjemmekontoret. Det er derfor full gang i oppussingsprosjekter og etablering av nye hjemmekontor. Hvis du har bruk for å gjøre hjemmet ditt mer inspirerende, les med her.  

Hjemmekontoret 

Er du også en av de mange, som har brukt mange timer på hjemmekontoret de siste ukene? Så er du ikke alene. For å skape et inspirerende hjemmekontor, hvor det er godt å være på arbeid, så kan det være en god ide at du innretter det på en engasjerende måte. En enkel, men virkningsfull måte å få litt inspirasjon på hjemmekontoret, er ved å bruke veggdekorasjon. Det kan være at du har bruk for motiverende sitater, eller inspirerende farger, til arbeidet. Det er enda kjekkere å gå på arbeid, selv om det er hjemme, når du har fått personligheten din med i kontorets innretning. Les mere her, hvis du har bruk for inspirasjon til veggdekorasjon på hjemmekontoret.

Et rom med personlighet 

Et hjem er mer enn bare fire vegger. Det skulle gjerne være et behagelig, og inspirerende sted, hvor du og familien din trives. Når man har brukt så mange timer i hjemmet, som så mange har her i Corona tiden, så kan det være tiltrengt med noe nytt å kikke på. En ny veggdekorasjon, kan være akkurat det som skal til, for at hjemmet ditt, igjen føles levende. Hvis du ikke har overskudd til å svinge malerpenselen, så kan plakater eller fototapet være en god løsning. En personlig utvalgt plakat, kan fortelle noe om deg, og på den måten tilføre hjemmet personlighet. En nøye utvalgt fototapet, kan også gi rommet et helt nytt uttrykk, og være med til å skape et hjem med unik innretning. 

Inspirasjon til de yngste 

Det finnes mange fine muligheter for å skape et nytt og inspirerende barneværelse. Du kan pynte veggen opp med et personlig design, eller glede de yngste med en figur fra Disney. Du kan også velge fototapet, med natur inspirerte motiv, for å bringe skogen inn i rommet. Det vil skape en helt unik, og personlig atmosfære, hvis du kombinerer veggdekorasjonen, med ny belysning. På denne måten kan du skape et helt nytt rom, med få og enkle grep.