Blog

Stort sett alle nordmen gjør det. Vi handler på livet løs, og svinger bankkortet etter behov. Og vi følger gjerne de trendene som er populære akkurat nå for tiden. Og det gjør vi i stigende grad på nettet. Men hvorfor er netthandel så populært?

 

Det er enkelt

Selvfølgelig er det enkelt. Men er det virkelig slik, at vi er så dovne at vi heller vil handle hjemme fra stua enn å få individuell betjeneing, god veiledning og et høflig smil? Svaret er et rungende JA! Netthandelen har aldri vært større, og den kommer til å fortsette med å vokse. Her presenterer vi noen flere grunner til at vi foretrekker netthandel fremfor å gå ned i byen.

 

Større utvalg og billigere priser

To av de helt klare fordelene ved å handle in på nettet, er at utvalget generelt er større og lettere tilgjengelig. Nettbutikkene er dessuten som oftest konkurransedyktige med lavere priser enn i butikkene nede i byen.

Nettbutikkene operer også som oftest med oversiktelige kategorier, gode produktbeskrivelser, og følelsen av frihet. På nettet kan man kikke på produkter og gå videre uten å møte på en butikkmedarbeider som brenner etter å selge deg noe. Nettsteder gjør det derfor mer behagelig og lettere, og ikke minst kjappere. Du slipper nemlig å ta turen inn i butikken forgjeves, hvis de ikke har den bestemte varen du håpet og trodde de hadde.

 

Bedre kundeservice

En av årsakene til at vi handler mer og mer på nettet, er altså at det har gjort det enklere for oss. Og i tillegg har butikkene blitt bedre til å veilede de besøkende. Etter hvert svarer alle seriøse nettbutikker raskt på henvendelser på e-post, og har dessuten grundige beskrivelser av produktene sine. I tillegg operer mange med forskjellige tester og guider utarbeidet slik at det skal være enklere for deg å finne det riktige produktet for nettopp deg. Et godt eksempel er forskjellige tester og guider av madrasser. Det kan være utrolig vanskelig å orientere seg i det enorme utvalget av madrasser som finnes. Da er det fint med en oversikt som forteller deg hva du skal kikke etter, for at madrassen skal passe perfekt til deg og din kropp. En slik madrass test kan du finne her.

De aller beste nettbutikkene har dessuten vurderinger fra tidligere kunder. Og i tillegg til god telefonsupport, så oppleves og oppfattes netthandel som sikkert og troverdig.