Program » Sikkerhet » Anti-Spyware - Sikkerhed

Spyhunter (Norsk) last ned
3 0 5168  

Vi har tatt en titt på SpyHunter, et imponerende verktøy som fjerner både spyware og malware. Programmet, som kjører på norsk, finnes i en gratis prøveversjon her.

Antivirusprogramvare er like viktig for datamaskinen din som kaffe er for deg om morgenen. Antivirus og kaffe er de tingene som holder datamaskinen din og du kjører optimalt hver dag i uken.

Antivirusprogrammet er det som står mellom datamaskinen og truslene som lurker på nettet. Disse truslene, kalt virus, spionprogrammer, ransomware, malware, etc., søker etter ulike måter å skade systemet ditt, stjele din private informasjon, eller direkte utpresse deg.

For å være trygg i hverdagen, uten irritasjon og bekymring når du bruker datamaskinen, er det viktig å skaffe seg et antivirusprogram som kan håndtere erter.

En optimal kandidat for denne viktige stillingen er anti-virus og anti-spyware og anti-malware program Spyhunter av produsenten Enigma Software, et antivirusprogram dedikert til å utrydde noen form for trusler på systemet ditt og i fremtiden for å bekjempe dem.

Skann systemet og fjern alle truslene

Et antivirusprograms ultimate funksjon er dets evne til å skanne systemet og alle dine forskjellige filer. Gjennom en slik skanning kan man risikere at programmet støter på ondsinnede filer som virus etc. Hvis disse filene blir funnet, vil de bli fjernet umiddelbart, og dermed stabilisere systemet slik at det går uten risiko og risiko for deg selv.

Spyhunter starter automatisk den første skanningen etter installasjonen. Her går det gjennom hele systemet, og hvis det er noe skadelig, vil det bli fjernet. Underveis vil programmet "hviteliste" ha bestemte filer.

Det betyr at disse filene på ingen måte er dømt for en trussel, og vil derfor ikke bli vurdert så grundig under neste skanning. Dette fører til skanning underveis for å bli raskere ettersom Spyhunter får vite systemet ditt.

Programmet er også ideelt for å finne malware på systemet ditt. Malware er vanligvis programmer du har installert ved et uhell eller som har smittet inn i systemet ditt. Ofte synes disse programmene å være nyttige, og det er mange millioner som har dem på sine datamaskiner i god tro, de er der for å hjelpe. Faktisk stjeler de dine opplysninger slik at de kan videreselges. Men med "Malware / PC Scan" -funksjonen kan du finne disse programmene og fjerne dem.

Hold styr på skanningsaktiviteter og utnytte de forskjellige skannealternativene

Spyhunter er veldig interessert i deg som bruker kan enkelt få et innblikk i hva programmet egentlig gjør. Dette skjer blant annet fordi Spyhunter lager en database med de ulike skanninger du og programmet har utført. På den måten kan du alltid se hvor lenge siden du sist ble skannet og hva skanningen fant. På denne måten kan du planlegge en god tidsplan for skanninger.

På samme tid i karantene finner du hvilke filer som er anklaget for å være skadelige. I de aller fleste tilfeller er antivirusprogrammet riktig, men noen filer oppfører seg underlig, uten å være skadelige.

Hvis du er sikker på at en fil som er avsluttet i karantene, ikke er skadelig, kan du flytte den ut og hviteliste den selv, slik at programmet ikke forstyrrer det lenger.

Hvis du er en fast bruker av antivirusprogramvare, må du kanskje skreddersy din egen skanning slik at den passer til dine spesifikke behov til enhver tid. Du kan også få muligheten. På denne måten kan du fortelle Spyhunter hvor den skal skanne henne og hvor den ikke skal, for eksempel. Det kan gjøre skanning raskere og mer effektiv.

System sikkerhet og fordelene som følger med det

"> Denne versjonen av Spyhunter vi tilbyr nedlasting på dette nettstedet, er den gratis versjonen av Spyhunter 5. Det vil si at du får alle grunnleggende og nødvendige funksjoner, og dessverre er noen nyttige funksjoner igjen. Dette er blant annet systemets sikkerhetsfunksjoner som du kan få tilgang til ved å abonnere på programmet.

Disse funksjonene inkluderer blant annet ubegrenset skanning av virus og malware, tilleggsfunksjoner for beskyttelse mot dem, og tilgang til deres "help desk" -service, klar 24/7 for å veilede og hjelpe deg hvis det skulle oppstå problemer underveis.

Disse funksjonene er svært viktige hvis du vil at Spyhunter skal fungere optimalt, og derfor anbefales det bare at du abonnerer på programmet, hvis du har følt, var prøveversjonen tilfredsstillende.

Det er en 30 dagers returrett på programmet, slik at du kan teoretisk prøve hele versjonen i en måned og deretter returnere den hvis du ikke var fornøyd.

For de som setter pris på et sikkert datasystem

Windows i dag kommer med sitt eget innebygde antivirusprogram kalt Windows Defender. Det er et grunnleggende anti-virusprogram som gir minimal beskyttelse, men dessverre tillater det også at visse programmer kan smitte inn i datamaskinen uten å måtte ha problemer.

Mange virus og andre ondsinnede filer sniker seg inn i systemet ditt via pop-up på nettsteder, for eksempel, og her kan Windows Defender ikke bekjempe dem effektivt.

Så, hvis du er den typen som bryr seg om riktig beskyttelse på ditt system, er Spyhunter et naturlig valg. Fordi ved å beskytte datamaskinen din, beskytter du også indirekte deg selv.

Spyhunters konstante og effektive oppdateringer

En av de unike egenskapene til Spyhunter er dets svartid til nye trusler. Så snart de forekommer på ett system, blir det kategorisert og sendt ut som en oppdatering til alle andres programvare. På den måten dannes et stort nettverk mellom alle brukerne av Spyhunter, som hver bidrar til å utvide databasen med ondsinnede filer som til slutt kan spare mye for datamaskinen.

Samtidig er super skarp og nyttig kundestøtte også verdt sin vekt i gull. Det er ikke mange problemer som de klare lederne i Enigma Software ikke kan løse.

Fin og enkel design som ikke vri hjerner

Noen av de beste om Spyhunter er hvor enkelt programmet skal brukes og navigere rundt.

Alle funksjoner er utstyrt med små beskrivelser av hva de forskjellige funksjonene gjør. Derfor bør du ikke tvile på hvordan de forskjellige tingene skal brukes. Hvis du er i tvil, er det rettferdig nok. Skriv så bare til deres helpdesk hvis du har betalt for programmet.

Samtidig deles alle de forskjellige funksjonene logisk inn i seksjoner øverst på programmet. På den måten kan du raskt og raskt finne det du trenger for å løse datamaskinens problemer raskt og enkelt.

Samtidig er det også fint å ha en database / indeks der du raskt og enkelt får oversikt over alle skannede skanninger.

Med de blå og hvite farger, dannes en naturlig symbiose for hjernens fargesenter, noe som gjør det enkelt å legge merke til viktige ting som programmet vil fremheve. Det er en minimalistisk design, og det er derfor det fungerer så effektivt.

Alternativ programvare

Den største ulempen ved Spyhunter er begrenset funksjonalitet i den frie versjonen. Med begrensede skanninger og funksjoner, vil programmet ikke være den faste allierte du trenger når som helst. Derfor er det åpenbart å kjøpe det. Men hvis du leter etter et gratis antivirusprogram som omgår disse restriksjonene, kan Malwarebytes anbefales. Malwarebytes er et antivirusprogram som spesialiserer segi å fjerne malware. Programmet har også vist seg effektivt i behandling av andre skadelige filer, og kan derfor også anbefales. Malwarebytes kan lastes ned gratis her.

Et annet solid alternativ på denne fronten ville være Anti Explorator. Anti Explorator er et annet antivirusprogram som spesialiserer seg i kampen mot skadelig programvare. Programmet kan selvsagt også brukes til å fjerne andre typer ondsinnede filer, og er derfor et sterkt valg hvis du er ute etter noe som er både gratis og effektivt. Anti Explorator kan også fås i en svensk versjon, så du trenger ikke å frykte en språkbarriere. Anti Explorator kan lastes ned gratis her.

Men et siste alternativ må også foreslås. Dette forslaget kommer i form av antivirusprogrammet Spybot - Search and Destroy Free. Dette antivirusprogrammet er gratis og spesialiserer seg i fjerning av spyware og ransomware - to svært farlige og ubehagelige ondsinnede filer som stjeler informasjonen din og noen ganger tar systemet ditt i gissel mot store pengesummer. Hvis du er spesielt opptatt av disse truslene, er programmet et godt valg. Spybot - Search and Destroy Free kan lastes ned gratis her.

Konklusjon

Til slutt må noen siste ord om Spyhunter sies. Spyhunter er et utmerket program for de som vil betale for deres antivirus. Med sine varierte og effektive funksjoner får du et billig og effektivt stykke programvare som kan håndtere de fleste ting. Betalingsmuren er imidlertid nådeløs, og det kvalifiserer derfor ikke som et godt gratis antivirusprogram. Hvis du kjøper det, kan det kun anbefales varmt herfra. Last ned Spyhunter, det skuffer ikke.

Download Spyhunter (Norsk)

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Enigma Software Group

Lagt til:
08-10-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10

Størrelse:
26 Mb

Sist oppdatert:
08-10-2019
320
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SPYHUNTER (NORSK)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ENIGMA SOFTWARE GROUP and its affiliates (“ENIGMA SOFTWARE GROUP”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ENIGMA SOFTWARE GROUP or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ENIGMA SOFTWARE GROUP, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ENIGMA SOFTWARE GROUP Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ENIGMA SOFTWARE GROUP hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ENIGMA SOFTWARE GROUP hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ENIGMA SOFTWARE GROUP, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ENIGMA SOFTWARE GROUP's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ENIGMA SOFTWARE GROUP retains all right, title and interest in and to the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ENIGMA SOFTWARE GROUP Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ENIGMA SOFTWARE GROUP. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ENIGMA SOFTWARE GROUP.

2 THIRD PARTY SERVICES
ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ENIGMA SOFTWARE GROUP Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, without the express prior written consent of ENIGMA SOFTWARE GROUP or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services or this EULA, use or install the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ENIGMA SOFTWARE GROUP may offer you a separate site license agreement to make the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ENIGMA SOFTWARE GROUP Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may include measures to control access to the ENIGMA SOFTWARE GROUP Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ENIGMA SOFTWARE GROUP Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services will not function properly.
The ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, and to the extent that your contributions through use of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ENIGMA SOFTWARE GROUP an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ENIGMA SOFTWARE GROUP's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ENIGMA SOFTWARE GROUP, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may require an internet connection to access the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ENIGMA SOFTWARE GROUP Services. By using the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services or certain features of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ENIGMA SOFTWARE GROUP respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ENIGMA SOFTWARE GROUP's privacy policy as amended from time to time is available at www.enigma-software-group.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ENIGMA SOFTWARE GROUP’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ENIGMA SOFTWARE GROUP collects and uses personal and non-personal information in relation to ENIGMA SOFTWARE GROUP's products and services. By installing, accessing or using the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services you explicitly agree with the terms and conditions of ENIGMA SOFTWARE GROUP’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ENIGMA SOFTWARE GROUP may license to you certain virtual goods to be used within ENIGMA SOFTWARE GROUP Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ENIGMA SOFTWARE GROUP is not a party to the transaction.
ENIGMA SOFTWARE GROUP may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ENIGMA SOFTWARE GROUP shall have no liability to you or any third party in the event that ENIGMA SOFTWARE GROUP exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ENIGMA SOFTWARE GROUP IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ENIGMA SOFTWARE GROUP warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ENIGMA SOFTWARE GROUP agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ENIGMA SOFTWARE GROUP. If the Software is no longer available, ENIGMA SOFTWARE GROUP retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ENIGMA SOFTWARE GROUP and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ENIGMA SOFTWARE GROUP address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ENIGMA SOFTWARE GROUP, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ENIGMA SOFTWARE GROUP, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ENIGMA SOFTWARE GROUP, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ENIGMA SOFTWARE GROUP, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S AFFILIATES, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ENIGMA SOFTWARE GROUP, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ENIGMA SOFTWARE GROUP’S, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S AFFILIATES’, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ENIGMA SOFTWARE GROUP Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ENIGMA SOFTWARE GROUP will be irreparably damaged, and therefore you agree that ENIGMA SOFTWARE GROUP shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ENIGMA SOFTWARE GROUP means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ENIGMA SOFTWARE GROUP for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ENIGMA SOFTWARE GROUP, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ENIGMA SOFTWARE GROUP reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ENIGMA SOFTWARE GROUP’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ENIGMA SOFTWARE GROUP's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ENIGMA SOFTWARE GROUP ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@enigma-software-group.com.