Spill » Gratisspill » Action

Path of Exile last ned
4 0 6323  

Last ned Path of Exile gratis og beseire legendariske monstre

Path of exile er et gratis online action-RPG med flott grafikk, lyd, samt morsomt og fantastisk spilling som virkelig krever noe av spilleren. Det er mange klasser å velge mellom og disse kan utvikles til nye klasser senere i spillet. Så hvis du er interessert i dystre spill som utfordrer deg og krever at du er fleksibel, så er dette gratisspillet definitivt spillet for deg.

De 6 klassene du kan starte som

Spillet kommer med en rekke klasser som du kan spille som. Disse er laget ut fra arketypiske egenskaper, så det er en klasse som passer til de ulike spillestilene.

Det er også en ekstra 7. klasse i spillet som du kan spille som når du har kjempet deg gjennom det meste av spillet.

Vi ønsker ikke å ødelegge denne klassen, men vi kan fortelle deg at den gir deg enda større muligheter for spesialisering (selv om du ikke trodde det var mulig).

De seks tegntypene du kan velge mellom er følgende:

Duellist

Duelllisten er sjarmerende og rask på beina. Han kjemper først og fremst med sverd og øks, men kan også trekke langbuer. Han er i stand til å unngå de fleste angrep hvis han bare fortsetter å bevege seg. Han har blitt utvist fra hjembyen, blant annet på grunn av sitt rykte som en fryktinngytende morder.

Marauder

Marauderen er en soldat som har blitt utvist fra sin militante gruppe. Han har blitt utvist blant annet for sin voldelige og brutale behandling av krigsfanger og fiender på slagmarken, som har gått utover de vanlige forskriftene for soldaters arbeid. Han tåler store mengder smerte og krigsropene hans får fiendene til å skjelve og flykte i frykt.

Ranger

Rangeren er, i likhet med duelllisten, flink til å unngå og unnvike angrep – henne, enda mer, ettersom hennes primære våpen er buer og armbrøster, som lar henne kjempe langt unna fiendens egne våpen. Hun bruker ikke rustning; hennes smidighet er hennes ultimate skjold.

Heks

Heksen har blitt utvist fra byen hennes etter at landsbyboerne brente ned familiens hus. Imidlertid fikk hun hevn ved å la all slags ondskap løpe gjennom gatene og sluke mange av menneskene som hadde utvist henne. Heksa skal ikke undervurderes; kreftene hennes er utrolig kraftige og hun er ikke en person som er redd for å gå mørkets vei. Når natten ser på henne med sultne øyne, stirrer hun tomt tilbake og grubler over hvordan hun kan snu og vri den til den underkaster seg henne som alle andre.

skygge

Skyggen beveger seg i ly av mørket; han er mørket. Han fikk navnet sitt fra sin favorittmåte å drepe mennesker på - stille om natten. Hans fiender bryr seg ikke om ham før det er for sent; ut av mørket kommer en kniv som nådeløst treffer alle de vitale punktene. Hvis en bestemt fiende krever ekstra arbeid å legge ned, så er han også i stand til å bevæpne bomber og legge feller som kan senke byttets forsvarsevner.

Templar

Fra mørke til lys - Tempelridderen er en trosbasert mann som har en direkte forbindelse til de guddommelige kreftene. Å være troende betyr ikke at du ikke kan stille spørsmål ved eksistensen til deg selv eller andre – og det er akkurat det tempelridderen gjorde, som fikk ham utvist fra gruppen sin. Folk kaller ham en sinnssyk kjetter - menhan er på sitt eget oppdrag for å finne sannheten, selv om han må brenne alle utfordrende blinde med lysets kraft for å nå den.

 

Hvor kan du spille Path of Exile

Path of Exile kan spilles av på PC-en - nedlastingslenken finner du nederst på denne siden. Hvis du i stedet spiller på en annen type konsoll, kan du også spille Path of Exile gratis. Spillet er laget for både Playstation og Xbox, med en god implementering som ikke ligger langt bak kontrollen du har på PC-en, noe som er superviktig i et nettunivers hvor du kjemper om å bli best blant andre spillere.

Kontinuerlige oppdateringer gir deg stadig nytt materiale å spille gjennom

Spillet oppdateres kontinuerlig med nye utvidelser. Et av de viktigste oppdateringselementene du finner i Path of Exile er sesongene deres, som noen ganger i året lar deg starte på nytt og spille deg gjennom en ny kampanje som har en veldig spesifikk

 

Utvid standardklassene med såkalte Ascendancy Classes

Basert på de nevnte syv klassene du kan spille som, kan du deretter gjøre hver klasse til en mer spesifikk versjon av samme arketype. For eksempel, hvis du spiller som duellist, kan du bli en slayer, gladiator eller mester. Eller som Templar kan du "stige opp" for å bli en inkvisitor, hierofant eller verge.

Disse 'oppstigningsklassene' er å se på som utvidede former for den opprinnelige klassen som har spesialisert seg på noe spesielt. For eksempel er Templar Guardian en sterk beskytter, mens Templar Inquisitor fokuserer på å gjøre så mye skade som mulig. På samme måte er Duelist Slayer fokusert på raske drap mens de stjeler livene til ofrene deres, mens Duelist-gladiatoren har større sjanse til å blokkere angrep og øke sin egen angrepshastighet.

 

Vakker og skarp grafikk med rask spilling

Spillet ser bra ut (selv om du kan se at det nå er et gammelt spill, inkludert utformingen av de originale karakterene) og presterer generelt veldig bra når du spiller det, selv om du har mange effekter kjørende på skjermen på en gang. Dette er spesielt takket være en oppdatering, som gjorde at mange av effektene ble nedskalert når det var for mange ting på skjermen.

Med andre ord, du trenger ikke å bekymre deg for at berserkerne dine treffer, eller at ildkulene dine kommer til å svelge kraften til datamaskinen din; Generelt kjører spillet veldig bra av seg selv og krever ikke den aller nyeste programvaren for å spille i en rimelig grafisk setting.

 

Andre spennende spill du kan spille

Genshin Impact er et eventyrspill som lar deg oppleve en vakker, åpen og levende verden i den beste anime-stilen. Du kan spille som en lang rekke karakterer, som hver tilbyr sin egen kampstil og måte å utforske på.

Hvis du heller vil ha litt spenning, så kan vi anbefale Back 4 Blood, som er utviklet av folkene bak Left 4 Dead-serien. I spillet spiller du som en serie overlevende som nå må kjempe mot en massiv hær av zombier hvis eneste ønske er å spise deg og få deg til å bli en del av dem.

Call of Duty: Vanguard ble utgitt i november 2021 og har vært et ettertraktet spill for mange. Kampanjen til spillet er sentrert rundt fem interessante personer som vil ta deg til frontene rundt om i verden nedenforr andre verdenskrig og lar deg oppleve noen av de mest brutale angrepene fra denne krigen, i førstepersonsperspektiv.

Konklusjon

Path of Exile er et utrolig bra spill som til og med er gratis. Spillet har sannsynligvis en butikk i spillet hvor du kan kjøpe ulike kosmetiske artikler, men butikken ødelegger ikke spillet, og det er heller ikke en nødvendighet.

De mange oppdateringene som følger spillet betyr at det alltid er noe nytt å gjøre, og klassesystemet er et av de mest intrikate og imponerende talentsystemene (passivt ferdighetstre) som finnes i et spill.


Download Path of Exile 3.16
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Grinding Gear Games

Lagt til:
20-07-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Playstation, Xbox

Størrelse:
0.03 Mb

Sist oppdatert:
20-07-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PATH OF EXILE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and GRINDING GEAR GAMES and its affiliates (“GRINDING GEAR GAMES”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by GRINDING GEAR GAMES or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by GRINDING GEAR GAMES, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “GRINDING GEAR GAMES Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE GRINDING GEAR GAMES SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE GRINDING GEAR GAMES SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the GRINDING GEAR GAMES Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GRINDING GEAR GAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GRINDING GEAR GAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by GRINDING GEAR GAMES, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or GRINDING GEAR GAMES's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. GRINDING GEAR GAMES retains all right, title and interest in and to the GRINDING GEAR GAMES Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The GRINDING GEAR GAMES Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the GRINDING GEAR GAMES Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from GRINDING GEAR GAMES. All rights not expressly granted to you herein are reserved by GRINDING GEAR GAMES.

2 THIRD PARTY SERVICES
GRINDING GEAR GAMES Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via GRINDING GEAR GAMES Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the GRINDING GEAR GAMES Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the GRINDING GEAR GAMES Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of GRINDING GEAR GAMES Services, without the express prior written consent of GRINDING GEAR GAMES or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the GRINDING GEAR GAMES Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the GRINDING GEAR GAMES Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the GRINDING GEAR GAMES Services or this EULA, use or install the GRINDING GEAR GAMES Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the GRINDING GEAR GAMES Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that GRINDING GEAR GAMES may offer you a separate site license agreement to make the GRINDING GEAR GAMES Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the GRINDING GEAR GAMES Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the GRINDING GEAR GAMES Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the GRINDING GEAR GAMES Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such GRINDING GEAR GAMES Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the GRINDING GEAR GAMES Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The GRINDING GEAR GAMES Services may include measures to control access to the GRINDING GEAR GAMES Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only GRINDING GEAR GAMES Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the GRINDING GEAR GAMES Services will not function properly.
The GRINDING GEAR GAMES Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the GRINDING GEAR GAMES Services, and to the extent that your contributions through use of the GRINDING GEAR GAMES Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant GRINDING GEAR GAMES an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to GRINDING GEAR GAMES's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the GRINDING GEAR GAMES Services and related goods and services under applicable law. This license grant to GRINDING GEAR GAMES, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The GRINDING GEAR GAMES Services may require an internet connection to access the GRINDING GEAR GAMES Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the GRINDING GEAR GAMES Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to GRINDING GEAR GAMES Services. By using the GRINDING GEAR GAMES Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the GRINDING GEAR GAMES Services or certain features of the GRINDING GEAR GAMES Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the GRINDING GEAR GAMES Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
GRINDING GEAR GAMES respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. GRINDING GEAR GAMES's privacy policy as amended from time to time is available at www.grinding-gear-games.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. GRINDING GEAR GAMES’s Privacy Policy defines how, why and to which extent GRINDING GEAR GAMES collects and uses personal and non-personal information in relation to GRINDING GEAR GAMES's products and services. By installing, accessing or using the GRINDING GEAR GAMES Services you explicitly agree with the terms and conditions of GRINDING GEAR GAMES’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
GRINDING GEAR GAMES may license to you certain virtual goods to be used within GRINDING GEAR GAMES Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and GRINDING GEAR GAMES is not a party to the transaction.
GRINDING GEAR GAMES may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. GRINDING GEAR GAMES shall have no liability to you or any third party in the event that GRINDING GEAR GAMES exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT GRINDING GEAR GAMES IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
GRINDING GEAR GAMES warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, GRINDING GEAR GAMES agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by GRINDING GEAR GAMES. If the Software is no longer available, GRINDING GEAR GAMES retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by GRINDING GEAR GAMES and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the GRINDING GEAR GAMES address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE GRINDING GEAR GAMES SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. GRINDING GEAR GAMES, GRINDING GEAR GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. GRINDING GEAR GAMES, GRINDING GEAR GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE GRINDING GEAR GAMES SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE GRINDING GEAR GAMES SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE GRINDING GEAR GAMES SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER GRINDING GEAR GAMES SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE GRINDING GEAR GAMES SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY GRINDING GEAR GAMES, GRINDING GEAR GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL GRINDING GEAR GAMES, GRINDING GEAR GAMES’S AFFILIATES, GRINDING GEAR GAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE GRINDING GEAR GAMES SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT GRINDING GEAR GAMES, GRINDING GEAR GAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, GRINDING GEAR GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL GRINDING GEAR GAMES’S, GRINDING GEAR GAMES’S AFFILIATES’, GRINDING GEAR GAMES’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE GRINDING GEAR GAMES SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any GRINDING GEAR GAMES Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, GRINDING GEAR GAMES will be irreparably damaged, and therefore you agree that GRINDING GEAR GAMES shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or GRINDING GEAR GAMES means any legal entity that is directly or indirectly controlled by GRINDING GEAR GAMES for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold GRINDING GEAR GAMES, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the GRINDING GEAR GAMES Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. GRINDING GEAR GAMES reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on GRINDING GEAR GAMES’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the GRINDING GEAR GAMES Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at GRINDING GEAR GAMES's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST GRINDING GEAR GAMES ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@grinding-gear-games.com.