Spill » Hele spill » Action

Elden Ring last ned
5 0 6343  

Last ned Elden Ring - Dark Souls uoffisielle storebror

Endelig har det blitt sluppet et nytt spill som kan hjelpe med å mette folk som har ventet på et nytt spill i Dark Soul og Bloodborne-stilen. Spillere har ventet spent siden Elden Ring først ble annonsert på E3 2019, i form av en dramatisk og skummel CGI-trailer for spillet.

Fansen hadde høye forventninger til spillet, som hadde den japanske lederen for FromSoftware, Hidetaka Miyazaki, i front. Og basert på både selve spillet, samt de mange flotte anmeldelsene spillet har fått, ser det ut til at spillet lever opp til forventningene. Elden Ring er et action-rollespill for én spiller satt i en magisk verden med intense kampscenarier.

Hjertebarnet mellom forfatteren av Game of Thrones og skaperne av de sjangerdefinerende Dark Souls

En av grunnene til at action-RPG var så ettertraktet var en god blanding av løftet om et åpent verdensspill med nivådesign med høy vanskelighetsgrad, samt samarbeidet med Game of Thrones-forfatteren, George RR Martin. Å blande alle disse tingene sammen med tingene som Dark Souls-serien allerede hadde klart å oppnå, har absolutt bidratt til å gi Elden Ring suksessen som spillet tilsynelatende har hatt.

George RR Martin har ikke direkte skapt historien i spillet, men har absolutt vært med på å påvirke det politiske dramaet som utspiller seg i spillet, alt fra Elden Lords til delte, kongelige hus.

Spillet er også spesielt kjent for sin aktive kamp, som minner om andre moderne titler som Black Desert Online eller Guild Wars 2, som begge krever at du er rask på tastene og kan unngå angrep og indikatorer med noen sekunders varsel.

Velg mellom ulike karakterer/klasser

Elden Ring er et rollespill, så en stor del av spillet er sentrert rundt å bygge karakteren din med statistiske kvaliteter, gir og angrep/evner. Etter hvert som karakteren din utvikler seg, kan du lage din egen spillestil og blande våpen, evnepoeng og andre egenskaper du liker.

I spillet må du imidlertid fortsatt velge en nybegynnerklasse som du starter spillet som, og som dermed vil avgjøre måten du opplever spillet på de første timene med spilletid. Det er totalt 10 forskjellige klasser du kan starte spillet som:

Ussel

Du kan velge å starte spillet som en 'stakkel' - en stakkar. Personen starter med verden mot seg - alt de har med seg er en klubb; uten utstyr og med 10 poeng i alle sine attributter, er de ingen spesialist på noe. Som navnet på klassen tilsier, er denne karakteren mager sammenlignet med de andre, mer heroiske og spesifikke klassene – men kan på sin side også gi en god, avrundet start og by på en ny vanskelighetsgrad for garvede spillere.

Profet

Profeten er en tilhenger av troen i denne verden og derfor spesialiserer de seg i den magiske verden. Profeten har blitt utvist fra landet sitt på grunn av noen sinnssyke profetier, som han tror er sanne. Derfor starter han også spillet med det som ser ut som deler av et gjesp rundt halsen og med bind for øynene, som et signal om hans dedikasjon til det hellige. Profeten bruker først og fremst trollformler og et kort spyd for å skade fiendene sine, samt helbredende magi for å redde seg selv og tilhengerne hans.

oad / datas / dlceldenringconfessor.png "width =" 300 "/>

Bekjenner

Bekjenneren er en spion valgt av kirken til å utføre hemmelige oppdrag. Denne religiøse militanten er like god til å fremkalle magiske trylleformler som han er til å drepe fiendene sine med et sverd. På grunn av sin spionbakgrunn er han i stand til å liste seg stille rundt fiender og tar mindre skade hvis han faller fra bygninger. Kledd i en mørk hette og med det enorme sverdet på ryggen, er ikke denne magiske brukeren din standard magiker.

Samurai

Samurai-klassen kan virke malplassert sammenlignet med mange av de andre karakterene som man lett kjenner igjen fra andre rollespill. Men når man tenker på at studioet bak spillet også ga ut Sekiro: Shadows Die Twice tilbake i 2019, virker det plutselig ikke så rart. Denne krigeren kommer fra et fjerntliggende land og har lært seg der å bruke en katana og langbuer for å drepe fiendene deres på kort og lang avstand.

Astrologer

Astrologen starter med et høyt nivå av intelligens og sinn. Dette gjør dem til solide magiske brukere. Astrologen leser plasseringen av stjernene for å finne ut hvordan de best overlever og hvordan verden utvikler seg. Dette lærde individet er også etterkommeren av Glintstones magiske skole - av denne grunn er astrologens første angrep også basert på Glintstones magiske lære. De kan fremkalle prosjektiler og vegger av magisk energi som de kan sende mot fiendene sine.

Banditt

Banditten lever på kanten av loven og er derfor vant til å løpe fort gjennom gater og landegrenser. Spilleren som velger Banditten som sin nybegynnerklasse vil først og fremst bruke pil og bue for å drepe fiender på fjern avstand. Skulle det likevel være nødvendig å kjempe ansikt til ansikt, så vet han hvor alle de myke punktene er – og den skarpe kniven hans kan raskt punktere de vitale organene og dermed tappe fienden for livet.

Fange

Fangen er en tidligere elitemagiker som i ettertid er blitt dømt for sine forbrytelser – forbrytelser vi ennå ikke vet om. Men han må ha gjort noe forferdelig, for han starter med å ha ansiktet fanget bak en maske av rustent jern. Ved å bruke tryllestaven sin kan han tilkalle magiske sverd og kniver ut av luften, som han kan sende direkte til fiendene sine, for å gjøre umålelig skade.

Landstryker

Vagabonden er en tidligere æret ridder som senere har blitt forvist. Nå går han gjennom dette magiske riket iført en tung rustning og med et gigantisk sverd ved sin side. Han kan også bruke en lanse for å skyde fiendene sine på lang avstand. Vagabonden har en høy grad av overlevelse da han starter med mange poeng i helse og styrke.

margin-venstre: auto; margin-right: auto; "src =" / upload / datas / dlceldenringwarrior.png "width =" 300 "/>

kriger

Krigeren kommer fra en nomadisk stamme som har lært ham å kjempe effektivt og dødelig. Han har høy utholdenhet og kan derfor gjøre mange kjappe angrep på rad. Han bruker to mindre sverd for å kutte fiendene sine over; disse tvillingbladene kalles scimitar og de er utrolig skarpe. The Warrior er også den eneste klassen på denne listen som starter spillet med to våpen.

Helt

Helten stammer fra en høvding fra det ødelagte landet. Hun kjemper med en gigantisk øks, som hun bruker begge hendene til å angripe med. Hennes primære tilstand er styrke - og derfor er hun også en formidabel fighter, derav tittelen hennes. Helten hopper rundt på slagmarken og snur med sin gigantiske øks og kan dermed gjøre enorm skade på både individuelle fiender, så vel som større grupper av fiender samtidig.

 

Maskinvarespesifikasjoner

Er du i tvil om ditt nåværende system vil kunne spille Elden Ring uten problemer, så er det verdt hva maskinvaren din i det minste skal kunne yte og hva det anbefales at datamaskiner inneholder. 

Minimum systemkrav

Anbefalte systemkrav

Kontrollsystem

Windows 10

Windows 11

Prosessor

Intel Core i5-8400

ELLER

AMD Ryzen 3 3300 X

Intel Core i7-8700K

ELLER

AMD Ryzen 5 3600X

Hukommelse

12 GB RAM

16 GB RAM

Grafikkort

NVIDIA GeForce GTX 1060, 3 GB

ELLER

AMD Radeon RX 580, 4 GB

NVIDIA GeForce GTX 1070, 8GB

ELLER

AMD Radeon RX Vega 56, 8 GB

DirectX

DirectX 12

DirectX 12

Diskplass

60 GB

60 GB

Lyd

Windows-kompatibelt lydsystem

Windows-kompatibelt lydsystem

 

Hvis du tar minimumssystemkravene, vil du kunne spille spillet på lave grafikkinnstillinger, med begrensede eller delvise lag. Dette forsterkes hvis ulike innstillinger skrus opp.

Hvis du går med de anbefalte systemkravene, så vil du kunne spille spillet i høye grafikkinnstillinger uten lag og dermed se spillet i sin fulle prakt.

Konklusjon

Bandai Namco, som har gitt ut spillet, ser ut til å ha et legendarisk spill i hendene. Nesten alle Elden Ring-anmeldelser som finnes på nettet forteller den samme historien. Og vi gir et rungende ekko til disse anmeldelsene.

Vi vil definitivt anbefale folk å spille dette spillet hvis de er fans av lignende titler da Elden Ring har tatt alt det beste fra disse og har polert dem slik at du får den mest interessante og fantastiske opplevelsen


Download Elden Ring 1.0
Video
Screenshots
Game info
Type:
Media


Produsent:
FromSoftware

Lagt til:
08-03-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Playstation, Xbox

Størrelse:
0.06 Mb

Sist oppdatert:
08-03-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR ELDEN RING

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and FROMSOFTWARE and its affiliates (“FROMSOFTWARE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by FROMSOFTWARE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by FROMSOFTWARE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “FROMSOFTWARE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE FROMSOFTWARE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE FROMSOFTWARE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the FROMSOFTWARE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FROMSOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FROMSOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by FROMSOFTWARE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or FROMSOFTWARE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. FROMSOFTWARE retains all right, title and interest in and to the FROMSOFTWARE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The FROMSOFTWARE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the FROMSOFTWARE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from FROMSOFTWARE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by FROMSOFTWARE.

2 THIRD PARTY SERVICES
FROMSOFTWARE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via FROMSOFTWARE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the FROMSOFTWARE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the FROMSOFTWARE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of FROMSOFTWARE Services, without the express prior written consent of FROMSOFTWARE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the FROMSOFTWARE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the FROMSOFTWARE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the FROMSOFTWARE Services or this EULA, use or install the FROMSOFTWARE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the FROMSOFTWARE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that FROMSOFTWARE may offer you a separate site license agreement to make the FROMSOFTWARE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the FROMSOFTWARE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the FROMSOFTWARE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the FROMSOFTWARE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such FROMSOFTWARE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the FROMSOFTWARE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The FROMSOFTWARE Services may include measures to control access to the FROMSOFTWARE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only FROMSOFTWARE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the FROMSOFTWARE Services will not function properly.
The FROMSOFTWARE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the FROMSOFTWARE Services, and to the extent that your contributions through use of the FROMSOFTWARE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant FROMSOFTWARE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to FROMSOFTWARE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the FROMSOFTWARE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to FROMSOFTWARE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The FROMSOFTWARE Services may require an internet connection to access the FROMSOFTWARE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the FROMSOFTWARE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to FROMSOFTWARE Services. By using the FROMSOFTWARE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the FROMSOFTWARE Services or certain features of the FROMSOFTWARE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the FROMSOFTWARE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
FROMSOFTWARE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. FROMSOFTWARE's privacy policy as amended from time to time is available at www.fromsoftware.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. FROMSOFTWARE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent FROMSOFTWARE collects and uses personal and non-personal information in relation to FROMSOFTWARE's products and services. By installing, accessing or using the FROMSOFTWARE Services you explicitly agree with the terms and conditions of FROMSOFTWARE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
FROMSOFTWARE may license to you certain virtual goods to be used within FROMSOFTWARE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and FROMSOFTWARE is not a party to the transaction.
FROMSOFTWARE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. FROMSOFTWARE shall have no liability to you or any third party in the event that FROMSOFTWARE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT FROMSOFTWARE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
FROMSOFTWARE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, FROMSOFTWARE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by FROMSOFTWARE. If the Software is no longer available, FROMSOFTWARE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by FROMSOFTWARE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the FROMSOFTWARE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE FROMSOFTWARE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. FROMSOFTWARE, FROMSOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. FROMSOFTWARE, FROMSOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE FROMSOFTWARE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE FROMSOFTWARE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE FROMSOFTWARE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER FROMSOFTWARE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE FROMSOFTWARE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY FROMSOFTWARE, FROMSOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL FROMSOFTWARE, FROMSOFTWARE’S AFFILIATES, FROMSOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE FROMSOFTWARE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT FROMSOFTWARE, FROMSOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, FROMSOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL FROMSOFTWARE’S, FROMSOFTWARE’S AFFILIATES’, FROMSOFTWARE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE FROMSOFTWARE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any FROMSOFTWARE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, FROMSOFTWARE will be irreparably damaged, and therefore you agree that FROMSOFTWARE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or FROMSOFTWARE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by FROMSOFTWARE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold FROMSOFTWARE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the FROMSOFTWARE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. FROMSOFTWARE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on FROMSOFTWARE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the FROMSOFTWARE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at FROMSOFTWARE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST FROMSOFTWARE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@fromsoftware.com.