Spill » Spilldemoer » Action

Tales of Arise last ned
4 0 6316  

Last ned Tales of Arise gratis demo her

Tales of Arise er det siste spillet fra Bandai Namcos geniale hånd i den populære Tales-serien . Spillet er en åpen verden ARPG (action rpg / rollespill), som lar deg utforske en vakker åpen verden, og tvinger deg til å kjempe i harde kamper, med et lag på opptil seks forskjellige karakterer om gangen.

Siden Tales of Berseria kom ut i 2016 har fans av spillserien gått og ventet; og nå er endelig ventetiden over.

 

Premiss for spillet - hva handler det om?

I spillet følger du en dramatisk historie om to verdener som er i kamp mot hverandre. De to hovedpersonene, som vi har beskrevet senere i artikkelen, utgjør fronten og sentrum for utviklingen av historien. Sammen må de to (og vennene de får underveis) kjempe for å finne balansen mellom deres to verdener og utover.

Du bruker tid på å utforske verden, løse gåter, samle ingredienser og ressurser, samt kjempe mot monstre og sjefer.

Tilgjengelighet

Tales of Arise har blitt utgitt på mange forskjellige systemer. Du kan få spillet til PC, Playstation 4 & 5 og Xbox One og Series X | S. Både hele spillet, så vel som demoen (som vi har lenket til nederst på siden vår), kan installeres og spilles på alle disse enhetene.

 

Trenger du hjelp til å bli bedre i spillet og forstå systemene?

Spillet kan være komplisert å finne ut og komme i gang med riktig. Generelt begynner dette spillet, som så mange andre, å være enkelt, men jo lenger du spiller det, jo mer kreves det av deg.

Lett å lære, men vanskelig å mestre, som de sier i spillindustrien. Dette er imidlertid forlagene godt klar over, og de har derfor satt sammen en rekke guider på nettsiden deres som kan hjelpe deg, uansett om du er nybegynner eller ekspert.

Veiledningene er laget slik at du skal kunne lese deg gjennom dem alle så lenge du kjenner innholdet i de tidligere veiledningene.

Nybegynnerguiden introduserer deg for blant annet hvordan du kontrollerer karakteren din, hvordan du angriper, unngår angrep, og introduserer deg til boost-angrep og boost-angrep, som er to spesialangrep som karakterene i spillet enten bruker selv eller med andre teammedlemmer.

Hvis du er lett trent, så har de en guide som blant annet går i dybden med styrken til de forskjellige karakterene, og forklarer mer detaljert nøyaktig hva de forskjellige spesialangrepene gjør. Her vil du også bli introdusert til de ulike elementene som du vil slite med eller mot i denne verden.

De sakkyndige er forklart om 'artes', som er en progresjonssystem som lar deg lære nye angrep. Det snakkes også om viktigheten av å kombinere angrep, samt "perks", som er spesielle passive deler av den enkelte karakters kit som kan gjøre dem sterkere eller svakere i visse situasjoner.

Til demles-of / news / tales-of-rise-pro-guide-ultimate-tips "> fagfolk , det vil bli snakket om hvordan du kan forbedre din art, hvilke karaktertrekk de forskjellige vesenene i verden har, og hva dette har konsekvenser for måten du spiller på, samt hva CP (kurpoeng) er.Et hav av karakterer som kan hjelpe deg gjennom eventyret ditt

I Tales of Arise (både demoen så vel som hele spillet) vil du møte seks karakterer som du kan kontrollere, utforske og kjempe som eller med.

Hver karakter bruker unike våpen og er god til en bestemt ting, noe som betyr at du aktivt må bytte mellom dem mens du kjemper.

Når du møter en fiende er det en kort overgang (litt som i Pokémon), som setter deg på en arena, basert på området du møtte fienden i. Her starter du som den selvvalgte lederen av gruppen, som deretter kan kombinere angrep med andre karakterer - du kan velge mellom disse seks personene:

Alphen

Denne krigeren kommer fra Dahnan og lider av hukommelsestap. Han er på hevn for sitt folk og har et brennende sverd ved sin side; et smart våpen for en kriger som ikke kan føle smerte og et symbol på det glødende hatet han har i seg.

Angrepene hans (artes) er raske og går bra med hverandre, så du får en jevn kampopplevelse når du spiller som ham. Han er en av hovedpersonene i historien, som skjærer inn i sannheten med sitt flammende sverdangrep.

Shionne

Shionne Imeris er den andre hovedpersonen – hun kommer fra Renan-verdenen og er dermed Alphens motstykke på mange måter. Der den mannlige krigeren ikke kan føle smerte, blir Shionne forbannet med en indre smerte som slippes ut til alle som berører henne, med fatale konsekvenser.

Der Alphen er lidenskapelig og har et brennende raseri i seg, er Shionne kul og har en kongelig aura over seg som får henne til å barrikadere seg, samt tenke og handle rasjonelt. Hun kjemper med en rifle og er både i stand til å gjøre stor skade samtidig som hun kan helbrede og hjelpe vennene sine i kampens hete.

Rinwell

Denne unge magikeren kommer fra Dahnan, men er fortsatt i stand til å bruke Astral artes, som er en spesiell type magi som bare Renan-folket trodde kunne nås.

Hun kaster trolldom bort fra sentrum av kampen og er i stand til å bruke kunnskapen sin og magiske bøkene sine for å redde vennene sine. Angrepene hennes tar tid å lade opp, men kan også gjøre enorm skade i store områder.

Lov

Law taler med hendene; han er en håndballmester, som er rask på beina og smidig. Han jobber aktivt for Renas politiorganisasjon kalt Observasjonsbyrået. Han kjemper ansikt til ansikt med fiendene sine, men beveger seg så fort at han ikke trenger store rustninger, men bruker i stedet fysikken for å unngå ethvert angrep.

Kisara

400; "> Kisara er en kvinnelig vakt i Dahnans militære, men er også både fryktet og respektert av Renans soldater for sin enorme styrke. Hun bruker en kølle og et stort skjold for å beskytte vennene sine mot angrep på slagmarken. Det er ikke det angrep hun ikke ville ta på seg hvis det betydde at hun kunne ende opp med å redde et liv.

Dohalim

Denne mannen er godt utdannet og har blant annet brukt lang tid på å studere musikk, poesi og antikviteter. Han ble født i Renan, men viser samtidig lojalitet til Dahna. Han sliter med en blanding av tryllestavangrep og astral artes.

Han kan både kjempe tett på fienden og samtidig hoppe vekk fra kampen og helbrede eller angripe med magi. Han er også sterk i luftangrep og kan – midt i kampen – utvikle våpenet sitt slik at det blir lengre, kan kastes med, eller kan brukes som en kanal for magien hans.

 

Vakker grafikk og jevn spilling

Spillet ser ut som en tegneserie, takket være designfilosofien bak spillet. I tillegg er selve grafikken også imponerende, noe som ikke akkurat er sjokkerende, nå som det er Unreal Engine, som har dannet grunnlaget for spillets produksjon. Spillet går jevnt, til tross for de mange effektene og de vakre naturomgivelsene du vil bli kjent med.

Andre spill som kan være av interesse for deg

Final Fantasy-serien står ofte overfor Tales of Arise-serien, ofte på grunn av deres sammenlignbare verdener, kampsystemer og anime-stilarter. Takket være Final Fantasys mange seire (spesielt Final Fantasy XIV) de siste årene når Tales of Arise imidlertid ikke disse spillene på noen måte – men byr i stedet på noe særegent, spesielt visuelt, i dette siste spillet.

Genshin Impact følger også den anime-inspirerte visuelle stilen - hvis du liker søte karakterer, fartsfylt actionfylt kamp, vakker grafikk og en stor, åpen verden, så vil dette være det åpenbare spillet for deg.

Konklusjon

Tales of Arise er definitivt et must å prøve for de som har spilt (og likt) de andre spillene i serien. Spillets kampsystem er morsomt og intuitivt – og det er alltid noe du kan gjøre; du står aldri stille når du kjemper mot monstre i dette spillet.

Grafikken er fin, selv om det tegneserieaktige filteret som ligger på toppen av spillet er litt av en smakssak, med tanke på om du liker det eller ikke. Temaene som utforskes i dette spillet er ikke akkurat banebrytende, men gir likevel opphav til latter og hjerteskjærende segmenter hvis du liker anime.

Selv om du ikke har spilt de tidligere spillene, vil vi anbefale deg å prøve gratisdemoen, som blant annet lar deg utforske noe av verden og prøve ut kampsystemet, med alle seks karakterene og deres spesialangrep.


Download Tales of Arise 1.0
Video
Screenshots
Game info
Type:
Demo


Produsent:
Bandai Namco Entertainment

Lagt til:
31-01-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Playstation, Xbox

Størrelse:
0 Mb

Sist oppdatert:
31-01-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TALES OF ARISE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT and its affiliates (“BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT retains all right, title and interest in and to the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT.

2 THIRD PARTY SERVICES
BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, without the express prior written consent of BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services or this EULA, use or install the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT may offer you a separate site license agreement to make the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may include measures to control access to the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services will not function properly.
The BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, and to the extent that your contributions through use of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may require an internet connection to access the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services. By using the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services or certain features of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT's privacy policy as amended from time to time is available at www.bandai-namco-entertainment.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT collects and uses personal and non-personal information in relation to BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT's products and services. By installing, accessing or using the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services you explicitly agree with the terms and conditions of BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT may license to you certain virtual goods to be used within BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT is not a party to the transaction.
BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT shall have no liability to you or any third party in the event that BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT. If the Software is no longer available, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S AFFILIATES, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S AFFILIATES’, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT will be irreparably damaged, and therefore you agree that BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@bandai-namco-entertainment.com.