Spill » Hele spill » Eventyr

The Witcher 3: Wild Hunt last ned
5 0 6164  

Kjøp og last ned The Witcher 3 her.

Rollespill i disse dager har overgått nesten alle forventninger man kan ha for sjangeren. Over tid har historiene og plottene blitt bedre, de forskjellige mekanikkene er justert og tilpasset til perfeksjon. Denne vakre kombinasjonen resulterer i ypperlig empati og glede av spillene.

Et slikt eksempel på en Open World RPG -serie som har utviklet seg i denne retningen gjennom årene er Witcher -serien. Med sin siste utgivelse, 3, har spillet nådd nye høyder, noe som setter baren for fremtidens RPG -spill, som mest sannsynlig vil være vanskelig å slå.

Den heftige og fengslende historien

Witcher -serien startet opprinnelig som en bokserie av den polske forfatteren Andrzej Sapkowski, og senere av spillselskapet CD Projekt Red har serien blitt tilpasset spillverdenen, og snart kommer det også en TV -serie ut av den. Witcher 3: Wild Hunt vant til og med Årets spill i 2015.

Men hva slags verden går vi inn i? Hva skal vi forvente? Witcher -serien er kjent for å ha en av de mest interessante verdenene innen fantasy -sjangeren (dark fantasy). Universet blander klassiske fangehull og drager -temaer med middelalderens brutale liv. Litt a la Game of Thrones, det er ikke hvem som helst som har spesielle krefter eller kan utøve magi, og de som kan må ofte befinne seg i denne mørke og mørke verden i kaos.

Du spiller som Geralt of Rivia, en berømt hekser kjent for sitt mot, oppfinnsomhet og ferdigheter. En Witcher er i utgangspunktet en monsterjeger / monsterjeger som dedikerer livet sitt til å selge sine tjenester til mennesker som har problemer med farlige monstre og som kan betale for det.

Det spesielle med en Witcher er både deres oppvekst og biologi. Witchers er vanligvis foreldreløse barn som Witcher Order tar inn. De blir deretter mutert genetisk for å forbedre sansene og kampferdighetene sine. For eksempel får de katteøyne som gjør at de med synet kan observere ting som vanlige mennesker ikke kan.

Geralt of Rivia merker en dag at en Ciri, en ung Witcher han har et far-datter-forhold til, er i fare. Hun blir jaktet av "The Wild Hunt", en mystisk fraksjon av mektige skapninger hvis formål ikke kan skelnes helt i begynnelsen av spillet.

Geralt begynner derfor å lete etter Ciri da hun forsvant sporløst for mange år siden. Mens Geralt følger i hennes fotspor, får du, spilleren, oppleve de mange interessante områdene som Velen, Oxenfurt, White Orchard etc. Hvert område har sin egen individuelle karakter, men sammen har de det de alle inneholder spor av hvor Ciri kan være, og en befolkning som lider på grunn av krig, politiske splittelser og monstre.

Spillets historie utvides gjennom et bredt spekter av DLC -er som kan kjøpes i tillegg til spillet. Disse inkluderer Blood and Wine, Hearts of Stone og mange flere.

Witcher 3s fantastiske spill

The Witcher 3 er et av de RPG -spillene som lar deg spille spillet nesten som du vil. Progressjonssystemet er vanligvis kjent for RPG -spill, og er basert på nivåer og ferdighetspoeng du kan bruke til å endre hvordan du spiller og hva Geralt kan gjøre.

Hvert nivå du går videre åpner et ferdighetspoeng du kan plassere i forskjellige "trær", som hver berører forskjellige aspekter av spillet.

En Witcher, for eksempel, er også en dyktig alkymist, og kan lage potions som gir den aktuelle fordelen i farlige situasjoner. Men for å kunne lage de beste potions må man også sette skillpoints i alkymitreet.

Hvis du er mer typen som liker å løpe rundt med våpnene dine og gjøre eksepsjonell skade, kan du gå ned gjennom kamptreet, som lar deg lage spesielle og effektive angrepskombinasjoner og som forbedrer dine normale angrep.

I tillegg til disse to, er det en rekke andre trær du kan kaste poengene dine i for å forbedre mer praktiske ting i løpet av spillet.

En Witcher er også i stand til å praktisere magi i begrenset forstand gjennom det som kalles "tegn". Det er en rekke av dem som gjør kampen enklere og kan være uunnværlig når du kjemper mot et kraftig monster. Dem finnes det også et ferdighet-tre til.

For å oppnå nivåer, og dermed også ferdighetspoeng, må man gå ut i verden for å gjøre hovedoppdrag og sideoppdrag. Hovedoppdrag leder deg nærmere Ciri jo lenger du kommer, og er en del av hovedhistorien du må gå gjennom for å fullføre spillet. Sideoppdrag er mer basert på situasjonen i lokalområdet. For eksempel kan det være en kvinne i tårer som ikke har sett mannen sin på flere dager. Deretter kan du velge å hjelpe ham med å finne ham, men vanligvis er det alltid noe som har gått fryktelig galt. Gjennom sideoppdrag kan man få rustning, penger og andre nyttige ting for sine eventyr.

I tillegg til hovedoppgaver og sideoppdrag, er de også "interessante steder" på kartet når du ser deg rundt. Dette er steder som skjuler skatter eller fiender som du kan drepe for å få belønninger og lære mer om historien og tilstanden til området.

Spillet for deg som gjerne vil bruke uker på ferdigstillelse

Witcher 3 er et spill som ligner på The Elder Scrolls: Skyrim når det gjelder tiden du kan bruke på spillet før du har opplevd og sett alt. Noen vil til og med tro at det er umulig. Du kan enkelt bruke 100 timer eller mer og bare være omtrent halvveis.

Når du har klart hovedhistorien, er det selvfølgelig også alle DLC -ene du må gå gjennom. Det er noen ekstra dager. Hva så?

Fordi det er så mange måter å spille The Witcher 3 (med de forskjellige karakterkombinasjonene du kan gjøre og dialogvalg som forandrer historien) er det stor replay -verdi. Derfor ville det ikke være rart om du hadde lyst til å spille det igjen, bare for å se hvordan en Geralt med sterke magiske evner spiller i forhold til en ren kamptype.

Hvis du har mye ledig tid eller en god ferie å brenne av, så er dette spillet for deg.

Det unike og mørke fantasiuniverset

Noen ganger er det vanskelig å skille Witcher -serien helt fra skrekksjangeren. Spillet er på mange måter designet for å være mørkt, skummelt og alt som følger med. Det er en god og sterk blanding mellom den tradisjonelle fantasien og den brutale middelalderrealismen som i et vakkert sammenstøt skaper denne mørke, deprimerte og håpløse verden.

En verden der ingenting godt blir gjort gratis og hvor alle plages av noe som til slutt kan koste dem livet. Selvfølgelig kan man spille en Witcher basert på denne kyniske filosofien, men man kan også velge å være en hvit ridder i skinnende rustning. Det handler om dialogvalg og hva man ønsker å oppnå i denne verden.

Utrolig vakker grafikk og deilig brukergrensesnitt som bare imponerer

The Witcher 3: Wild Hunt kan skryte av et av de vakreste spillene i spillhistorien til nå, til tross for at han er over 4 år gammel. Det er ingenting å le av eller latterliggjøre.

Spillets polske middelalderske stil kommer vakkert til liv med detaljert grafikk som får en soloppgang i Novigrad til å føles så ekte, trist, men vakker på samme tid. Budsjettet her er ikke lagret i det minste.

Lydmessig er hele verden fylt med atmosfæriske lydeffekter som kan få en by til å virke som en ekte by, eller en mørk skog som et sted du sannsynligvis ikke burde være. Musikken er også utrolig treffende, og hjelper virkelig til med å bygge den perfekte atmosfæren. Derfor er du garantert en berg -og -dalbane av følelser hver gang du spiller.

Spillets brukergrensesnitt er også utrolig gjennomtenkt, noe som gjør det enkelt og greit å holde oversikt over beholdningen, ferdighetspoengene og karakterbyggingen.

Kampsystemet er også interessant, og oppfordrer deg til å bruke forskjellige kombinasjoner på musen for å gjøre spesielle angrep som gjør mer skade. Disse kan også låses opp med skillpoints.

Alternative spill

The Witcher 3 er, som navnet tilsier, det tredje og siste spillet i spillserien The Witcher (varemerke for CD Projekt Red). Derfor kan du prøve å spille de to andre i serien, for å forstå 100% hvor du er i historien når du starter den tredje. Det er ikke utvetydig nødvendig, men det er en god idé.

Spillene har ikkestort sett eldre spesielt godt, men de kan begge tilby interessante øyeblikk, og det er ikke vanskelig å få glede av dem.

The Witcher 1 ser begynnelsen på Geralts eventyr, og kan lastes ned her.

The Witcher 2: Assassins of Kings er begynnelsen på en forvirrende hendelse der Geralt på mystisk vis var involvert i drapet på sin egen konge: Foltest.

Konklusjon

The Witcher 3: Wild Hunt er alt en actionfylt rollespill bør og bør være (og så til og med med litt mer). Det er vanskelig å si noe veldig ille om spillet, ettersom alle aspekter er så gjennomtenkte og underholdende å utforske. Derfor er det ikke så mye annet å gjøre enn å anbefale det på det varmeste.


Download The Witcher 3: Wild Hunt
Screenshots
Game info
Type:
Shareware


Produsent:
CD Projekt Red

Lagt til:
10-04-2020

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, PS4, XBOX

Størrelse:
41GB Mb

Sist oppdatert:
10-04-2020
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR THE WITCHER 3: WILD HUNT

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and CD PROJEKT RED and its affiliates (“CD PROJEKT RED”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by CD PROJEKT RED or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by CD PROJEKT RED, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “CD PROJEKT RED Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE CD PROJEKT RED SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE CD PROJEKT RED SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the CD PROJEKT RED Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CD PROJEKT RED hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CD PROJEKT RED hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by CD PROJEKT RED, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or CD PROJEKT RED's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. CD PROJEKT RED retains all right, title and interest in and to the CD PROJEKT RED Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The CD PROJEKT RED Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the CD PROJEKT RED Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from CD PROJEKT RED. All rights not expressly granted to you herein are reserved by CD PROJEKT RED.

2 THIRD PARTY SERVICES
CD PROJEKT RED Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via CD PROJEKT RED Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the CD PROJEKT RED Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the CD PROJEKT RED Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of CD PROJEKT RED Services, without the express prior written consent of CD PROJEKT RED or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the CD PROJEKT RED Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the CD PROJEKT RED Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the CD PROJEKT RED Services or this EULA, use or install the CD PROJEKT RED Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the CD PROJEKT RED Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that CD PROJEKT RED may offer you a separate site license agreement to make the CD PROJEKT RED Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the CD PROJEKT RED Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the CD PROJEKT RED Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the CD PROJEKT RED Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such CD PROJEKT RED Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the CD PROJEKT RED Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The CD PROJEKT RED Services may include measures to control access to the CD PROJEKT RED Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only CD PROJEKT RED Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the CD PROJEKT RED Services will not function properly.
The CD PROJEKT RED Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the CD PROJEKT RED Services, and to the extent that your contributions through use of the CD PROJEKT RED Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant CD PROJEKT RED an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to CD PROJEKT RED's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the CD PROJEKT RED Services and related goods and services under applicable law. This license grant to CD PROJEKT RED, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The CD PROJEKT RED Services may require an internet connection to access the CD PROJEKT RED Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the CD PROJEKT RED Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to CD PROJEKT RED Services. By using the CD PROJEKT RED Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the CD PROJEKT RED Services or certain features of the CD PROJEKT RED Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the CD PROJEKT RED Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
CD PROJEKT RED respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. CD PROJEKT RED's privacy policy as amended from time to time is available at www.cd-projekt-red.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. CD PROJEKT RED’s Privacy Policy defines how, why and to which extent CD PROJEKT RED collects and uses personal and non-personal information in relation to CD PROJEKT RED's products and services. By installing, accessing or using the CD PROJEKT RED Services you explicitly agree with the terms and conditions of CD PROJEKT RED’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
CD PROJEKT RED may license to you certain virtual goods to be used within CD PROJEKT RED Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and CD PROJEKT RED is not a party to the transaction.
CD PROJEKT RED may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. CD PROJEKT RED shall have no liability to you or any third party in the event that CD PROJEKT RED exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT CD PROJEKT RED IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
CD PROJEKT RED warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, CD PROJEKT RED agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by CD PROJEKT RED. If the Software is no longer available, CD PROJEKT RED retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by CD PROJEKT RED and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the CD PROJEKT RED address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE CD PROJEKT RED SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER CD PROJEKT RED SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S AFFILIATES, CD PROJEKT RED’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE CD PROJEKT RED SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL CD PROJEKT RED’S, CD PROJEKT RED’S AFFILIATES’, CD PROJEKT RED’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE CD PROJEKT RED SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any CD PROJEKT RED Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, CD PROJEKT RED will be irreparably damaged, and therefore you agree that CD PROJEKT RED shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or CD PROJEKT RED means any legal entity that is directly or indirectly controlled by CD PROJEKT RED for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold CD PROJEKT RED, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the CD PROJEKT RED Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. CD PROJEKT RED reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on CD PROJEKT RED’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the CD PROJEKT RED Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at CD PROJEKT RED's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST CD PROJEKT RED ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@cd-projekt-red.com.